Özelleştirme İdaresi'nin Çiğli'deki Arsa İhalesini Ataseven İnşaat Kazandı

Özelleştirme İdaresi'nin Çiğli'deki Arsa İhalesini Ataseven İnşaat Kazandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Çiğli Balatçık'ta satışa çıkardığı 2 arsanın ihale sonucunu paylaştı. Nihai pazarlık sonucuyla gerçekleşen ihalede en yüksek teklifi veren Ataseven İnşaat 106 milyon 750 bin TL ödeyecek.

A+A-

zelleştirme İdaresi İzmir'in Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi’ndeki 10.000 ve 5547 metrekarelik 2 araziyi ihaleyle sattı. Her iki arsa için en yüksek teklifi Ataseven İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi verdi. Özelleştirme İdaresi satış öncesi arazilerde imar plan değişikliği yapmıştı. Söz konusu değişiklikle arazilere 21.80 metre yükseklik izni, 1,20 emsal ve konut alanı imarı verilmişti.

Özelleştirme İdaresinden yapılan açıklamada, “İzmir ili, Çiğli İlçesi, Balatçık Mahallesi 22133 ada, 5 parsel numaralı 10.000 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif 69 milyon Türk Lirası ile Ataseven İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından verilmiştir. İzmir ili Çiğli İlçesi, Balatçık Mahallesi 22133 ada, 3 parsel numaralı 5547 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif 37 milyon 750 bin Türk Lirası ile Ataseven İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından verilmiştir” ifadeleri yer aldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.