Özdeker Marka Bahçe Projesi Satışa Çıktı!

Özdeker Marka Bahçe Projesi Satışa Çıktı!

Özdeker İnşaat’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği yeni projesi Marka Bahçe satışa çıktı. 73 konuttan oluşan Marka Bahçe projesinde fiyatlar 400 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Özdeker İnşaat’ın yeni projesi, Bayraklı Şehir Hastanesi’ne yakın mesafede, Westpark AVM’nin hemen yanında yer alıyor. 4 katlı 3 bloktan oluşan Marka Bahçe projesi 73 konuttan oluşuyor.

ozdeker-marka-bahce.jpg

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Bahçeli ve teraslı daire seçeneklerine de yer verildi. 3+1 daireler 120 metrekare, 2+1 daireler 70-95 metrekare, 1+1 daireler ise 50 metrekare olarak tasarlandı.

Kaba inşaat aşamasında olana projenin Nisan 2022’de teslim edilmesi planlanıyor.

ozdeker-marka-bahce-projesi-bayrakli.jpg

MARKA BAHÇE FİYAT LİSTESİ

1+1 daireler 400 bin TL’den,

2+1 daireler 550 bin TL’den,

3+1 daireler ise 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Firma, daire fiyatının yüzde 50’sinin peşin ödeyene kendi bünyesinde teslim tarihine kadar faizsiz taksit imkanı sunuyor. Peşin ödemelerde ise indirim sağlanıyor.

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, güvenlik, fitness salonu, çocuk parkı, basketbol sahası, kamelya ve peyzaj alanları bulunuyor.

marka-bahce.jpg

LANSMAN ÖNCESİNDE YÜZDE 10’U SATILDI

Projenin satışlarına yeni başladıklarını belirten Özdeker İnşaat yönetim kurulu başkanı Erdinç Özdeker, “Ön satış sürecimiz oldu. Ön satışta dairelerimizin yüzde 10’unu sattık. Deprem sonrasında binası zarar görenler veya daha güvenli bir binada oturmak isteyenler tercih ediyor. Kayalık bir zemin olduğu ve ulaşım imkanları rahat olduğu için projemiz çok talep gördü. Şehir hastanesinin açılması ile beraber bölge daha da gelişecek. Marka Bahçe projemiz hem yaşam hem de yatırım için tercih ediliyor” dedi.

ozdeker-marka-bahce-projesi-nerede.jpg

3 YILDA 3 KAT DEĞERLENDİ

Satışları geçtiğimiz yıl biten Marka 333 ve Marka 270 projelerinin bölgesine değer kattığını belirten Erdinç Özdeker, “Marka 333 ve Marka 270 projesi ile Çiğli’de 600 konutun inşaatını ve satışlarını tamamladık. Bölgedeki en büyük projeleri hayata geçirerek oraya değer kattık. Projemizdeki daireler kısa sürede kiralanıyor, hiç boş kalmıyor. Yaptığımız konutlar 3 yılda 3 kat değerlendi. 130-140 bin liraya sattığımız daireler şu anda 400-420 bin TL’ye alıcı buluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.