Özdeker İnşaat 2024 Sonuna Kadar 5 Projeye Başlayacak

Özdeker İnşaat 2024 Sonuna Kadar 5 Projeye Başlayacak

Marka Bornova projesinin inşaatını tamamlayan Özdeker İnşaat, 2024 sonuna kadar 5 projeye daha başlıyor. Bayraklı’da yeni projenin inşaatına başlayan Özdeker önümüzdeki yılın sonuna kadar Bayraklı ve Çiğli bölgesinde 4 projenin daha startını verecek.

A+A-

İnşaat sektöründe 60. yılını kutlayan Özdeker İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Özdeker, son dönemde piyasada yaşanan belirsizlik ve krediye ulaşımdaki sorunlar nedeniyle ürettikleri daire sayısını azalttıklarını ve 1+1 ve 2+1 şeklinde küçük konutlar üretmeye başladıklarını belirti.

Devam eden projeleri ve gelecek yatırımları hakkında konuşan Özdeker, şunları söyledi: "Marka Bornova projemizin sonuna geldik. 70 konut ve 3 mağazanın bulunduğu projemizde yaşam başlamak üzere. Satışlarımız devam ediyor. Bayraklı Onur Mahallesi'nde çevreyolu kenarında 2 bloklu bir siteye başladık. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri oluşuyor. Yüzme havuzlu ve kapalı otoparklı bir site olacak. Burada da 73 dairemiz var. Bunun dışında 3-4 ay içerisinde Bayraklı Towers'ın arkasında ofis projemiz başlayacak. 8 katlı binada 1+1, 2+1 şeklinde ofislere yer vereceğiz. Binanın altında da 700 metrekarelik mağazamız olacak. 2024 yılında da 3 yeni projeye başlamayı hedefliyoruz. Sasalı’da villa, Osmangazi ve Harmandalı'nda konut projesi olacak." 

ozdeker-proje.jpg

Her ay maliyet hesaplıyoruz

Son 3 yıldır inişli çıkışlı bir piyasada iş yaptıklarını belirten Özdeker, "Bu dönemde maliyet artışlarından dolayı üretim yavaşladı. İnsanların alım gücü düştü. Orta sınıfın önümüzdeki 2-3 yıl içinde daire almasını çok mümkün görmüyorum. Biz de 300 dairelik projelerden 70-80 dairelik projelere yöneldik. Bu piyasada çok açılmak istemiyoruz. Biz önceden inşaatın başında, ortasında ve sonunda maliyet hesabı yapardık. Şimdi ise her ay maliyet hesabı yapıyoruz ve bir kaç ay sonrasını öngöremiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.