Oyakkent 3 Silüet Satışa Çıktı! Fiyatlar 840 Bin TL'den Başlıyor

Oyakkent 3 Silüet Satışa Çıktı! Fiyatlar 840 Bin TL'den Başlıyor

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet 840.000 TL’den başlayan fiyatlarla lansmana çıktı.

A+A-

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından, İstanbul’un yükselen bölgeleri arasında yer alan Başakşehir’de inşa edilen Oyakkent 3 Silüet satışa çıktı.

Merakla beklenen Oyakkent 3 Silüet projesinde fiyatlar 840 bin TL'den başlıyor. Projede 1003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite yer alıyor.

Arsa alanı 133 bin metrekare, inşaat alanı ise 357 bin metrekare şeklinde belirlenen Oyakkent 3 Silüet projesinin 3 yılda tamamlanması planlanıyor. 

OYAK İnşaat güvencesiyle satışa çıkarılan proje hizmete açılan şehir hastanesinin hemen yanı başında yükseliyor.

Lansmana özel fırsatlar

Oyakkent 3 Silüet projesinin satışları yalnızca projenin satış ofisinden yapılacak. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede rezidans, konak ve villa bloklarına yer veriliyor.

3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut seçeneklerinin yanında 8 oda 1 salon villaların da bulunduğu  Oyakkent 3 Silüet projesinin rezidans bloklarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, Dubleks ve Penthouse daireler mevcut.

Konumuyla da dikkat çeken Oyakkent 3 Silüet projesi, FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika, İstanbul Havalimanı’na 25 dakika mesafede yer alıyor. Başakşehir Kent Meydanı, İbn Haldun Üniversitesi, Şehir Hastanesi, Olimpiyat Stadyumu ve Başakşehir Stadı'na da yakın konumda hayata geçirilen projede sosyal alanlara da yer veriliyor.

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet projesinde; Yürüyüş alanları, welness alanları, peyzaj alanları, özel restoran,sosyal tesis ve kafeler mevcut.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.