Ordu Çevreyolu Ne Zaman Açılacak 2019?

Ordu Çevreyolu Ne Zaman Açılacak 2019?

Ordu Çevreyolu projesinin ilk etabı açılıyor. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Ordu ÇEvreyolu birinci etabının mart ayının başında açılacağını söyledi.

A+A-

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu’da şehir içi trafik yükünü azaltacak, muhtemel trafik kazalarının ve can kayıplarını önleyecek Çevre Yolu için 1.9 milyar TL’lik yatırım yapıldığını 1 milyar TL’nin üzerinde harcandığını açıkladı.

Milletvekili Gündoğdu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Toplam uzunluğu 21.4 kilometre olan Ordu Çevre Yolu’nun 10.7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Eğimin dik olması ve yoğun yağış sonucu oluşan heyelan riski çalışmaları zorlaştırsa da ekipler özverili çalışmaları ile Çevre Yolunun ilk etabını tamamladı. Şubat ayı sonu veya Mart ayı başında Ordu Çevre Yolumuz hizmete açılacak. Şimdiden hayırlı olsun.”

Fatsa-Altınordu arasını kapsayan Ordu Çevre Yolu ilk etabının güzergahı hakkında konuşan Gündoğdu “Çevre Yolu, Perşembe kavşağından başlayacak. Terzili Mahallesi sınırları içerisinden geçerek sahil yoluna bağlanacak. Açılısı yapılacak olan ilk etapta toplam uzunluğu 6.5 kilometre olan 3 adet çift tünel, uzunluğu 44 metre olan bir köprü, uzunluğu 2,5 kilometre olan 5 adet çift köprü, 2 tanesi köprülü olmak üzere 6 adet kavşak bulunuyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.