Ondörtüç Pendik Projesinde Ticari Alanlar Kiralanmaya Başladı

Ondörtüç Pendik Projesinde Ticari Alanlar Kiralanmaya Başladı

İnsay Yapı’nın ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde dükkanlar kiralanmaya başladı. ‘Ondörtüç Pendik’te hemen teslim 13 adet dükkanın metrekare büyüklükleri net 90 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor.

A+A-

Güvenli ve doğayla iç içe bir yaşam sunan projelere imza atan İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde dükkanlar kiralanmaya başladı. Hemen teslim, hemen tapu avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunan ‘Ondörtüç Pendik’te 13 adet dükkanın metrekare büyüklükleri ise net 90 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor.

Merkezi konumu ve ulaşım avantajlarıyla da dikkat çeken ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin geniş balkon, bahçe, yeşil alan donanımıyla da tercih sebebi olduğunu söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projeyi çevreleyen ticari alanlarının da aynı şekilde talep gördüğünü ve kiralama sürecinin başladığını kaydetti.

Farklı iş kollarına kiralanacak

İhsan Çulhalık “İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden birinde inşa ettiğimiz 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan ‘Ondörtüç Pendik’ projemizde dükkanlarımızı kiralama yöntemiyle sunuyoruz. Tamamlanan ve yaşamın başladığı projemizin ticari birimlerini, kiralayan markaların hemen içine girecekleri şekilde teslim ediyoruz. 15 ticari alanın ikisini birleştirerek bir zincir markete kiraladık. Diğer 13 adet dükkanın net büyüklükleri 90 ila 190 metrekare arasında değişirken, brüt büyüklükleri ise 100 ila 365 metrekare arasında değişiyor. Dükkanlarımızın kira fiyatları ise konumuna ve büyüklüğüne göre 14 bin 500 TL’den başlıyor 68 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Ticari birimlerimiz için eczane, kafe, pastane-fırın, kuaför, kuru temizleme, yapı malzeme ve mobilya gibi farklı iş kollarına kiralama yapmak üzere görüşmeler yapıyoruz. Dükkanlarımızın en büyük avantajlarından biri de ihtiyaca göre kiralanacak alanın bölünebilme ve büyütülme imkanına sahip olmasıdır” diye konuştu.

Geniş balkonlu yaşam alanları

'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor Yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark imkanlarının bir arada sunulduğu projede 24 saat güvenlik hizmeti de yer alıyor.

Projenin yüzde 85’i ise balkonlu dairelerden oluşuyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. 1+1 dairelerin çoğunda bir balkon yer alırken 3+1 dairelerde ise iki balkon bulunuyor. Projede yer alan 2+1, 3+1 konutların her birine geniş depolama alanları yer alıyor.

Metroya iki dakika yürüme mesafesinde

Öte yandan; Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının Ondörtüç Pendik’e birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alırken, proje bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.