ONAG Narlıdere'de 1,38 Faizli Kredi ve Yüzde 5 İndirim Kampanyası

ONAG Narlıdere'de 1,38 Faizli Kredi ve Yüzde 5 İndirim Kampanyası

ONAG Yapı Narlıdere projesinde düşük faizli konut kredisi ile peşin ödemelerde yüzde 5 indirim kampanyası başladı. Deniz ve orman manzaralı proje temmuz ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

A+A-

ONAG Yapı’nın Narlıdere’de İzmir Körfezi’ne hakim bir noktada hayata geçirdiği ONAG Narlıdere projesi 8.338 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

85 bağımsız bölümden oluşan projede 2+1, 3+1, 5+1 dubleks ve villa seçenekleri bulunuyor. 2+1 daireler brüt 96 metrekare, 3+1 daireler 172 metrekare, 5+1 dubleks daireler ise 358 metrekare olarak tasarlandı.

Zemin kattan itibaren tamamı deniz, şehir ve orman manzarasına sahip olan konutlarda yeni bir kampanya başlatıldı. Anlaşmalı bankadan 1,38'den başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar kredi imkanı sunan ONAG Yapı peşin ödemede yüzde 5 indirim sağlıyor.

TEMMUZDA TESLİM

İnşaatı tamamlanmak üzere olan projede Temmuz 2023 itibariyle teslimler başlayacak.

5.000 METREKARE SOSYAL ALAN

Proje alanının 5.000 metrekaresi sosyal alan olarak ayrılırken, yüzme havuzu, spor salonu, eğlence odası, çocuk oyun alanı, sauna, yürüyüş yolları, özel peyzaj uygulamaları, her daireye 2 araçlık kapalı otopark ve 7/24 güvenliğiyle yeni bir yaşam alanı sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.