Nidapark Ataşehir'de Ön Satışlar Başladı

Nidapark Ataşehir'de Ön Satışlar Başladı

Tahincioğlu Holding'in yeni projesi Nidapark Ataşehir'de ön satışlar başladı. 130 konuttan meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alacak.

A+A-

 Tahincioğlu Holding, merakla beklenen yeni projesi Nidapark Ataşehir için düğmeye bastı. Merakla beklenen Nidapark Ataşehir projesi için ön satışa çıktı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Nidapark Göcek projesinde satışları başlatan Tahincioğlu Holding geçtiğimiz aylarda da Nidapark Gündoğan projesini satışa çıkarmıştı.

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen firmaları arasına adını yazdıran Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim korumaya devam ediyor. 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen yeni projesi Nidapark Ataşehir ismiyle yükselecek, "Tahincioğlu ayrıcalığıyla Ataşehir'de yeni bir sayfa açılıyor, Nidapark Ataşehir yaşan enerjisiyle keşfinizi bekliyor." cümleleriyle tanıtılan Nidapark Ataşehir projesinde ön satışlar başladı.

Merakla beklenen Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor.  Projede 130 adet konut yer alıyor. 

Ön satış döneminin başladığı Nidapark Ataşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanan Nidapark Ataşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler şirket bünyesinde vade imkanından yararlanabiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.