Nevadium İstanbul'da 2+1 Fiyatları 4 Milyon 490 Bin Liradan Başlıyor

Nevadium İstanbul'da 2+1 Fiyatları 4 Milyon 490 Bin Liradan Başlıyor

Neva Prestij Yapı imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Nevadium İstanbul projesinde lansman satışları devam ediyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede sınırlı sayıda 2+1 daire 4 milyon 490 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

A+A-

Nevadium İstanbul projesi Neva Prestij Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Lansman dönemine özel olarak bir kampanyanın başladığı projede toplam 1.100 konut bulunuyor.

İnşaat çalışmalarının yeni başladığı Nevadium İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'ta yükselen proje 7 blok olarak hayata geçiriliyor. Nevadium İstanbul projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 

Sınırlı sayıda 2+1 için yeni bir kampanyanın başladığı Nevadium İstanbul projesinde 2+1 fiyatları 4 milyon 490 bin TL'den başlıyor. Ayrıca firma bünyesinde vade seçenekleri sunulan projede tapu masrafı da bulunmuyor. 

7 blok olarak yükselen Nevadium İstanbul deniz ve Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. Projede kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor, sauna ve fitness alanları, 7 bin 500 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 

Nevadium İstanbul projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 23 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 25 kilometre mesafede yükselirken, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi'ne, sahil yoluna ve Bağdat Caddesi'ne de yakın konumda bulunuyor.

Kaynak: Emlakkulisi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.