Neva Suits Bornova’da Daire Satışları Bitti, Ticari Alan Kiralamaları Başladı

Neva Suits Bornova’da Daire Satışları Bitti, Ticari Alan Kiralamaları Başladı

Mobilya ve inşaat sektöründe yatırımlarına devam eden Neva Dora’nın en prestijli projesi Neva Suits Bornova'da yaşam başladı. Evka 3'te hayat bulan projede konut satışları tamamlanırken ticari alanların kiralamaları başladı.

A+A-

1986 yılında mobilya üretimiyle sektöre adım atan Neva Dora ilerleyen yıllarda mobilyaya ek olarak taşeronluk, taahhüt işleri de yapmaya başladı. 2013 yılında müteahhitliğe başlayan Neva Dora ağırlıklı olarak villa üretime yöneldi.

Neva Dora Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ergüven, bugüne kadar 200'ün üzerinde konut ve villa ürettiklerini; mobilyadaki varlıklarını ise sürdürdüklerini belirtti. Neva Dora’nın son projesi Neva Suits Bornova’da ise yaşam yeni yılda başlıyor.

soner-erguven.jpg

Yaşam başladı

Neva Suits Bornova projesinin bölgenin ihtiyacına göre geliştirildiğini ifade eden Ergüven, şunları söyledi: "Bu projemizi tasarlarken bölgenin ihtiyacını iyice analiz ettik. Hastaneye ve koleje yakın mesafede yer alan arsamızı en iyi şekilde değerlendirmek için aylarca çalıştık. Bölgede ticari alanlara hem 1+1 konutlara hem de ofise talebin çok yüksek olduğunu gözlemledik. Cadde mağaza konseptiyle hem ticari alanlar hem de hastane ve kolej çalışanlarının barınabileceği lüks konutlar inşa ettik. Projemiz 53 bağımsız bölümden oluşuyor. 40 tane 1+1 konut/ofis ile 13 adet dükkan yer alıyor. Kapalı otopark, depolarımız olacak. Ofislerimizin 1.700 metrekare terası bulunuyor. Neva Suits Bornova projemiz satışa çıktıktan sonra büyük ilgili gördü. Konutlarımızın satışlarını inşaat aşamasındayken hızlı bir şekilde tamamladık. Ticari alanlarımızın kiralamalarına yeni başladık. Ticari alanlarımıza da ciddi talep var. Biz burada kurumsal kiracılara öncelik veriyoruz.”

neva-dora.jpg

Yeni projelerinden de bahseden Ergüven, "2024 yılı içerisinde Güzelbahçe Yelki'de iki yeni projeye başlayacağız" dedi.

Mobilyada butik ve özel işler

Mobilyada 950 metrekarelik üretim tesisinde mutfak, iç kapı, banyo dolabı, ahşap merdiven, giyinme dolabı ürettiklerini belirten Ergüven, "Mobilyada çok büyük projelere girmiyoruz. Yıllardır daha butik daha özel projelerde yer alma gibi bir stratejimiz var. Kalitemizden ödün vermeden amin adımlarla ilerliyoruz. Mobilyadaki üretim avantajını yaptığımız villalarda da kullanıyoruz. Kaliteli mobilyanın projelerde de kullanıyoruz. Özellikle yaptığımız villalarda mobilya detayları çok dikkat çekiyor. Çok özel uygulamalara imza atıyoruz. Müşteri için de bir cazibe haline geliyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.