İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
İnşaat Sektörü Sanayi Devrimini Gerçekleştirmediİnşaat Sektörü Sanayi Devrimini GerçekleştirmediKorona virüs salgınının ardından inşaat şirketleri yeni yollar arayıp farklı modeller üretmek zorunda kaldı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, konuyla ilgili değerlendirmede bulundu ve şirketinin gelecek planlarını anlattı.
Nef 2020’de 1 Milyar 52 Milyon TL Ciro Elde EttiNef 2020’de 1 Milyar 52 Milyon TL Ciro Elde Etti2020’yi teslim yılı ilan eden Nef, 1 milyar 52 milyon TL satış cirosu elde etti. Cironun yüzde 23’ü ise Nef online üzerinden gerçekleştirildi.
Nef İstanbul ve Bodrum'da 2 Yeni Projeye BaşlıyorNef İstanbul ve Bodrum'da 2 Yeni Projeye BaşlıyorEylül ayında ise İstanbul’da Koruköy projesini satışa çıkarmayı planlayan Nef İstanbul’da Beykoz ve Bodrum'da iki yeni proje hayata geçirecek. Yeni projeler için çalışmalar devam ediyor.
Nef'ten Yeni Kampanya: Oturunca ÖdersinizNef'ten Yeni Kampanya: Oturunca ÖdersinizNef 4 projesinde geçerli olan 'oturunca öderseniz' kampanyasının startını verdi. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla satılan evlerin ödemesi teslimde başlatılıyor.
Nef Hindistan'da Yeni Projeye BaşlayacakNef Hindistan'da Yeni Projeye BaşlayacakYurt dışına açılmaya başlayan Nef, Londra projesinden sonra bu kez rotasını Hindistan'a çevirdi. Nef'in, Hindistan'da bir ortak ile görüşme halinde olduğu ve 2019'da yeni projeye başlayabileceği ifade edildi.
Nef Eski Ev Alıp Yeni Ev VeriyorNef Eski Ev Alıp Yeni Ev VeriyorNef, eski projelerinden ev alan yatırımcılarının evlerini satın alıp yeni projeden ev veriyor. 31 ekim tarihine kadar sürecek kampanya İstanbul'daki 4 projesinde geçerli olacak.
Nef'in 4 Projesinde Kampanya FırsatıNef'in 4 Projesinde Kampanya FırsatıNef, Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına 4 proje ile destek verme kararı aldı.
Nef Bu Yıl 2 Bin Konut Teslim EttiNef Bu Yıl 2 Bin Konut Teslim EttiSon 3 yılda 17 proje ve 5.000’in üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2.000’inci evini teslim etti. 2.000’nci konutun sahibi olan Emrah Aktürk, ayrıca 29-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Barselona seyahatinin de sahibi oldu.
50 Dönümlük Arsada Hiç Ağaç Kesmeden Proje Yapacak50 Dönümlük Arsada Hiç Ağaç Kesmeden Proje YapacakNef icra kurulu başkanı Erden Timur hayatının projesi olarak isimlendirdiği Nef Gölköy projesini 50 dönüm arsa üzerinde hayata geçirecek. 38 villadan meydana gelen projede hiçbir ağaç kesilmeden inşaat çalışmaları tamamlanacak.
Nef 2018'in İlk Yarısında 1 Milyar TL Ciro YaptıNef 2018'in İlk Yarısında 1 Milyar TL Ciro Yaptı2018 yılında 1,9 milyar TL ciro hedefi koyan Nef yılın ilk yarısında 1 milyar TL ciro yaptı. Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Ciro hedeflerini aşacaklarını söyledi.
Nef Seçim Sonrasında 47 Milyon TL'lik Satış YaptıNef Seçim Sonrasında 47 Milyon TL'lik Satış YaptıNef’in seçim sonrası iki günde satışları rekor düzeye ulaştı. 2017’de yaklaşık 2 bin adetlik konut satışı ve 1,5 milyar liralık ciro ile üst üste 4. kez sektör lideri olan Nef, sadece iki günde 70 daire sattı.
NEF Bodrum'da 4 Arsa AldıNEF Bodrum'da 4 Arsa Aldı2018 yılının ilk çeyreğinde cirosunu yüzde 36 artırarak 453 milyon TL'ye çıkaran NEF gözünü Ege'ye dikti. İzmir ve Bodrum'da proje geliştirecek olan NEF Bodrum'da 4 arsa satın aldı.
Nef 2018'de 6 Projenin Lansmanını YapacakNef 2018'de 6 Projenin Lansmanını YapacakNef 2018 yılında 3.4 milyar yatırım hacmine sahip 6 projenin lansmanını gerçekleştirecek. Nef'in 5 projesi İstanbul'da 1 projesi ise Bodrum'da hayata geçirilecek.
Nef Ankara, İzmir ve Bursa'da Proje GeliştirecekNef Ankara, İzmir ve Bursa'da Proje Geliştirecek3.9 milyarlık yatırım hedefleyen Nef'in icra kurulu başkanı Erden Timur, Bodrum projesinin ardından Ankara, İzmir ve Bursa'da yeni projelere başlayacaklarını söyledi.
Nef 2017’de 1.9 Milyar Lira Yatırım YapacakNef 2017’de 1.9 Milyar Lira Yatırım Yapacak2016’nın son çeyreğinde 1,2 milyar TL’yi bulan yatırım değeriyle Bahçelievler, Sancaktepe ve Ataköy Residence projelerini devreye alan Nef; 2017’de ise toplam 1,9 milyar TL yatırım değerine sahip 4 yeni projeye başlayacak.
Nef Bodrum'da Otel YapacakNef Bodrum'da Otel YapacakUzun süredir Türkiye’ye yatırım yapması beklenen dünyanın sayılı resort’larından Banyan Tree, Nef ortaklığıyla Avrupa’daki ilk otelini Bodrum’da açacak.
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • Güzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı OnayGüzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı Onay
  • Gayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru KırıldıGayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru Kırıldı
  • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’taTuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
  • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa ÇıkardıTOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
  • Hollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih EdiyorHollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih Ediyor
  • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
  • Miami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyorMiami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyor
  • Konut ve Kira Fiyatlarında Düşüş BeklemiyorumKonut ve Kira Fiyatlarında Düşüş Beklemiyorum
ÇOK OKUNANLAR
  • Tapuda Yanlış Beyanda Ceza Arttı, Yeni Kira Vergisi GeldiTapuda Yanlış Beyanda Ceza Arttı, Yeni Kira Vergisi Geldi
  • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Olduİnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
  • Bornova Belediyesi'nden 656 Milyon TL'ye Satılık 42 GayrimenkulBornova Belediyesi'nden 656 Milyon TL'ye Satılık 42 Gayrimenkul
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Tapuda Yanlış Beyanda Ceza Arttı, Yeni Kira Vergisi Geldi
    • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
    • Bornova Belediyesi'nden 656 Milyon TL'ye Satılık 42 Gayrimenkul
    • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
    • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
    • Piyasayı İyi Okuyan ve İyi Projeler Üreten Firmalar Ayakta Kalacak
    • Mahkeme, Kızılbük GYO’ya Verilen 2,6 Milyarlık Para Cezasını İptal Etti
    • Çatı ve Bodrum Kat Tapulandırılırsa Kaçak Yapılaşma Önlenir
    • Buca’da Güney Planlama Bölgesi İmar Planı Meclisten Geçti
    • Miami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyor
    • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
    • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
    • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
    • Hollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih Ediyor
    • Gayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru Kırıldı