Nef 2018'de 6 Projenin Lansmanını Yapacak

Nef 2018'de 6 Projenin Lansmanını Yapacak

Nef 2018 yılında 3.4 milyar yatırım hacmine sahip 6 projenin lansmanını gerçekleştirecek. Nef'in 5 projesi İstanbul'da 1 projesi ise Bodrum'da hayata geçirilecek.

A+A-

Türkiye’nin markalı konut geliştiricilerinden Nef, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin 2017 gerçekleşmelerini ve 2018 planlarını gazetelerin ekonomi yöneticileriyle paylaşan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, finansal olarak oldukça başarılı bir yılı geride bıraktıklarının altını çizerken, gayrimenkul sektörüne yönelik de değerlendirmelerde bulundu. Bugün gayrimenkulde, “şeffaflık” konusunda ciddi bir eksiklik olduğunu belirten Erden Timur, bu konuda atılacak adımların Türkiye’nin toplumsal ve ekonomik kalkınmasına da büyük katkı sağlayacağını söyledi. Nef olarak, sektörün en likit firmalarından biri olduklarını ifade eden Timur, “Bizim kasamızda her zaman 300-400 milyon TL nakdimiz oluyor. 5 milyar TL’lik aktif büyüklükle sektörde açık ara lider konumdayız. Bunun en büyük sebebi şeffaflık ve disiplin. Uluslararası denetim firması KPMG tarafından her yıl düzenli olarak denetleniyoruz. Finansal raporlarımızı da Kamuoyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayınlıyoruz” dedi.

2018 ciro hedefi 2.1 milyar TL

Nef’in 2017 yılındaki performansına ilişkin de açıklamalarda bulunan Erden Timur, “2016 yılını 1.2 milyar TL’lik ciro ile tamamlamıştık. 2017’de de 1.950 konut satışı ve 1.5 milyar TL ciro ile üst üste dördüncü yıl da sektör liderliğimizi koruduk. Capital 500’ün son araştırmasına göre sektör ikincisinin iki katı, sektör üçüncüsünün ise üç katı ciro elde etmiş durumdayız. Dördüncü senemizde 1 milyar TL’yi bulduk, altıncı senemizde 1.5 milyar TL ciro rakamına ulaştık. Cumhuriyet tarihinde, milyar TL ciroya en hızlı ulaşan firmayız. Bu yılki hedefimiz de ciroda 2.1 milyar TL’nin üzerine çıkmak” diye konuştu.

3.4 milyar TL’lik 6 yeni proje

2018’de toplam 3.4 milyar TL’lik büyüklüğe sahip 6 projenin lansmanını yapacaklarını ifade eden Timur, projeler hakkında şu bilgileri verdi:

* Nef Kandilli: Kandilli’de boğaz manzaralı 70 dönüm arsa üzerinde Emre Arolat’ın çizdiği 406 konutluk bir proje. (1.5 milyar TL)

* Nef Koruköy: FIBA ortaklığında yürütülen Çekmeköy projelerinden üçüncüsü. Planlanandan 1.5 sene önce 2018’de satışa çıkacak. (600 milyon TL.)

* Nef Beylerbeyi ve Nef Nakka ştepe : Anadolu yakasında boğaz manzaralı 2 butik proje. (250 milyon TL)

* Nef Gölköy: Nef Yalıkavak’ın ardından 2. Bodrum projesi (500 milyon TL)

* Nef Bayramoğlu: Tuzla/ Bayramoğlu bölgesinde denize sıfır toplam 300 dönümlük arsa üzerinde. (İlk proje 500 milyon TL.)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.