MyLife City 550 Milyon TL Yatırımla Aydın'da Yükseliyor

MyLife City 550 Milyon TL Yatırımla Aydın'da Yükseliyor

Yavuzlar İnşaat imzasıyla 550 milyon TL yatırım bedeliyle Aydın'ın merkezinde hayata geçirilen MyLife City projesinde 1.538 konut ve 17 bin metrekare ticari alan yer alıyor.

A+A-

MyLife City, Yavuzlar İnşaat, Aydın'da yeni bir projeye imza atıyor. Adnan Menderes Bulvarı'na 20 metre mesafede yer alacak. Proje, Aydınlıların 20 yıldır Aykonut arazisi olarak bildiği alan ve çevresinde yer alan kentsel dönüşüm alanındaki 46 bin metrekarelik arsada hayata geçirilecek.

MyLife City'de 1538 konut ve 17 bin metrekare ticari alana yer veriliyor.  Projede büyüklükleri 51 ile 149 metrekare arasında değişen 10 farklı tipte konut buluyor. 1+1 , 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer verilen proje, 12 ve 15 katlı toplam 30 bloktan meydana geliyor. 

My Life City'de 6 bin 443 metrekare sosyal alan, 67 bin 835 metrekare kapalı otopark, 20 bin 795 metrekare peyzaj alanı bulunuyor. Projenin, sosyal alanları arasında squash, fitness, Türk hamamı, spa merkezi, sauna, 5'i açık 7 yüzme havuzu, basketbol alanı, çocuk oyun parkları olması planlanan MyLife City'de ayrıca resepsiyon, bebek bakımı, catering, evcil hayvan oteli, yaşlı bakımı, vale, çamaşır yıkama, sağlık ve ilk yardım ofisi, VIP transferleri, house keeping, lostra servisi yer alıyor. 

Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz, MyLife City'nin yükseleceği alanın Aydın'ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kaldığını belirtti ve 'Burayı 550 milyon liralık bir yatırımla Aydın ekonomisine kazandıracağız' dedi.

MyLife City'de cadde ve dükkanlara yoğunlaştıklarını söyleyen Yavuz, 'Bu bölüm sadece proje sakinlerine değil tüm Aydınlıların hizmetine açılacak. Şehrin merkezinde, merkezde yaşamanın dezavantajlarını avantaja çevirecek detaylara sahip, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı oluşturmak için yola çıktık. Proje sakinleri cadde dükkanların oluşturduğu hareketli bölgede hayatın ritmini yakalayacak, projenin içinde yer alan açık kapalı havuzlar, spa, fitness gibi zengin sosyal donatılarda kendilerini zihnen ve bedenen tazeleyebilecekler.' şeklinde konuştu.

Yeni Asır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.