Müşteriyi Bekleyen Değil, Müşteriyi Bulan Bir Emlak Ofisiyiz

Müşteriyi Bekleyen Değil, Müşteriyi Bulan Bir Emlak Ofisiyiz

Uğur Sezginer ve Nihan Tanerler'in girişimiyle kurulan Startkey Life Gayrimenkul Mavişehir'de 30 kişilik danışman ekibiyle faaliyet gösteriyor. Uğur Sezginer, müşteriyi bekleyen değil müşteriyi bulan ve müşteriye giden bir sistemle çalıştıklarını söyledi.

A+A-

Startkey Life Gayrimenkul çatısı altında faaliyetlerini sürdüren tüm gayrimenkul profesyonelleri yeni yönetmelik gereği, yetki belgelerini almış, tüm eğitimlerini tamamlamış ve şahıs şirketlerini kurmuş şekilde profesyonel hizmet veriyor.

Gayrimenkul danışmanlığının farklı bir boyuta taşındığını anlatan Uğur Sezginer, eskiden olduğu gibi klasik yöntemlerle değilde günümüz teknolojisini kullanarak müşteriyi bekleyen değil müşteriyi bulan ve müşteriye giden sistemi tercih ettiklerini anlattı. 360 derece sanal tur çekimleri, drone kameralar ile çekilen tanıtım filmleri, sosyal medyada ve Google'da sponsorlu çalışmalar ile güçlü veritabanı firmayı öne çıkaran özelliklerden bazıları.  

Sektörde artık çok iyi kariyerlere sahip gayrimenkul profesyonellerinin bulunduğunu anlatan Nihan Tanerler, Gayrimenkul Danışmanlığı'nın yüksek kazanç imkanı ve sunduğu kariyer basamaklarıyla yeni dönemin gözde mesleği olacağından bahsederken, bu mesleği yapmayı düşünen herkesi tanışmak için beklediklerini ifade etti.

1 OCAKTAN İTİBAREN GAYRİMENKUL ALIM-SATIM MALİYETLERİ ARTACAK

Gayrimenkul alımı yada satışı yapmayı düşünenleri 31 Aralık tarihine kadar olan zamanı değerlendirmeli. 1 Ocak itibariyle tapu harçlarının tekrar %3'ten %4'e çıkacağını ve gayrimenkul satışlarında ekspertiz zorunluluğu getirerek, satış bedelini tam gösterme şartının uygulanacağını anlatan firma yetkilileri, bu durumda hem alım-satım maliyetlerinin artacağını hemde 5 yıl içinde alınmış gayrimenkullerde ciddi gelir vergi ödemelerinin doğabileceğini önemle belirtti.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.