Milli Emlak Urla Bademler Arsa İhalesini Tanyer İnşaat Kazandı

Milli Emlak Urla Bademler Arsa İhalesini Tanyer İnşaat Kazandı

Milli Emlak tarafından Urla Bademler'de satışa çıkarılan 44 dönümlük konut+ticaret+turizm imarlı arsanın ihalesini 45 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Tanyer İnşaat kazandı.

A+A-

Tanyer İnşaat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak dairesi tarafından 28 milyon 705 bin TL'ye açık artırmayla satışa çıkarın Urla Bademler'deki arsanın ihalesini Tanyer İnşaat kazandı.

TAN URLA PROJESİ BÜYÜDÜ

45 milyon lira bedelle arazinin yeni sahibi olan Tanyer Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, hazırlıklarını sürdürdükleri Tan Urla'nın yanındaki bu araziyle birlikte, projenin daha geniş bir alanda ve çeşitli fonksiyonları olan özelliğe kavuşmuş olduğunu vurguladı.

Tan Urla projesiyle modern yaşam ve doğayla bütünleşmek isteyenlerin taleplerine cevap vereceklerini dile getiren Tanyer, bu yeni satın alımla birlikte konut sayısının da artacağını ve projenin hem ülkemizde hem de yurt dışından ilgi gördüğünü dile getirdi.

Münir Tanyer, Tanyer Yapı olarak Urla Bademler Köyü'nün karşısındaki Tan Urla projesiyle birlikte modern mimari ve otantik köy yaşamının unsurlarını buluşturacaklarını da kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.