Mia Yapı’dan 480 Konutluk Yeni Proje!

Mia Yapı’dan 480 Konutluk Yeni Proje!

Mia Yapı’nın Bornova’da hayata geçirdiği yeni projesi Mia Park Bornova ön talep toplamaya başladı. 480 konut ve ticari alanlardan oluşan projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

A+A-

Mia Yapı tarafından Bornova’da 8.500 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Mia Park Bornova projesi 480 konut ve ticari alanlardan oluşuyor.

Hem yatırımcı hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak için fırsatlar sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede teraslı ve bahçeli daire seçenekleri de bulunuyor.

mia-park-bornova-fiyat.jpg

İnşaat çalışmalarının haziran veya temmuz ayında başlayacağı proje 24 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

14 katlı 2 blok olarak yükselecek olan projede geniş sosyal alanlara da yer verildi. Açık ve kapalı otopark alnın yer aldığı projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, yürüyüş ve peyzaj alanları bulunuyor. Ticari alanlarda da kafe ve restoranlar yer alacak.

Ön talep sürecinin başladığı projede ilk yatırımcılara özel ayrıcalıklı fiyat ve ödeme avantajları sunuluyor. Nakit ödemelerde indirim vadeli satışlarda da esnek ödeme imkanı sunuluyor.

mia-park-bornova-satilik.jpg

Bölgenin ilk yaşam projesi

Yaşar Üniversitesi’nin bulunduğu bölgenin çok hızlı geliştiğini ve çok sayıda projenin hayata geçirildiğini belirten Mia Yapı proje satış müdürü Işıl Ertin bölgedeki ilk yaşam projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Projenin lokasyonu ile ilgili bilgi veren Ertin, “Yaşar Üniversitesine ve Bölge Metro İstasyonu’na çok yakın bir konumdayız. O bölgede olmayan 2+1, 3+1, 4+1 alternatif daire seçeneklerinin yer aldığı bir yaşam projesi ürettik. Bu bölgede oturum amaçlı daire almak isteyen geniş bir kitle de vardı. Aynı bölgede tamamladığımız Mia Suits Bornova projesinde de bu talebi gördük. Bu talebe istinaden geniş dairelere yer verdik. Konum açısından da bölgedeki diğer projelerden daha avantajlıyız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.