Mia Suites Bornova'da Yaşam Başladı

Mia Suites Bornova'da Yaşam Başladı

Koç İnşaat tarafından Bornova'da hayata geçirilen 160 konutluk Mia Suites Bornova projesinde yaşam başladı. Projenin satışlarını da tamamlayan Koç İnşaat aynı bölgede ikinci projeye başlıyor.

A+A-

İzmir'deki ilk dikey projesinin Bornova'da hayata geçiren Koç İnşaat, 14 katlı Mia Suites projesinin inşaatını 3 ay önce tamalayarak anahtar teslimlerini gerçekleştirdi. Proje yüzde 70 doluluk oranına ulaşırken özellikle yabancı kiralama talebi dikkat çekti. 

Projemizde yaşam devam ettiğini belirten Koç İnşaat proje satış müdürü Işıl Ertin, "Projedeki dairelerin tamamı satıldı. İkinci el satış ve kiralamada müşterilerimize destek oluyoruz. Ticari alanların kiralamasını da biz yapıyoruz. Kurumsal firmaların yer alması için markalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Çok iyi bir lokasyondayız" dedi.

mia-suites-bornova.jpg

Bornova’daki imza projemiz

Lansmandan daire alanlar bizim öngörümüzün bile 2-3 katı üstünde değer kazanç sağladı" diyen Ertin sözlerine şu şekilde devam etti: "Fiyat artışında enflasyonun da etkisi var ancak Mia Suites Bornova'dan daire alanlar enflasyonun bile çok üstünde bir kazanç elde etti. Projenin yeri ve özelliği de bu değer artışında etkili oldu. 14 katlı dikey projemiz Koç İnşaat’ın Bornova’daki imza projesi oldu. Mimari açıdan da çok dikkat çekiyor."

Yüzde 50’sini yabancılar kiraladı

Yaşar üniversitesi öğrencileri ve yabancılardan çok ciddi kiralama talebi geldiğini ifade eden Ertin, “Dairelerimizin yüzde 50’sini yabancılara kiraladık. Özellikle Ruslardan çok büyük talep var. Hem öğrenci, hem bekar çalışanlar hem de çocuksuz aileler bu projede yaşamayı tercih ediyor. Projelerimizin metrekareleri büyük. Belli bir kattan sonra deniz gördüğü için geniş balkonlara da yer verdik" sözlerine yer verdi.

koc-insaat-bornova-001.jpg

Yeni proje geliyor

Mia Bornova projemizin yan parselinde ikinci projeyi hayata geçireceklerini belirten Ertin, “Alanı ve konsepti daha geniş bir proje olacak. Sosyal alanakları daha geniş olacak. Projede bir çarşı alanı da olacak. Açık ve kapalı yüzme havuzu, açık kapalı otoparkı, fitness salonu, çocuk oyun alanı ve spor alanları ile çok güzel bir yaşam alanı sunacağız” diyerek yeni projelerini duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum