Mia Port'ta Yüzde 20 İndirim ve 24 Ay 0 Faiz Kampanyası

Mia Port'ta Yüzde 20 İndirim ve 24 Ay 0 Faiz Kampanyası

Mia Yapı imzasıyla İzmir körfezine sıfır yükselen Mia Port projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Esnek ödeme koşullarının sunulduğu projede 24 ay vadeyle 0 faiz seçeneği de yer alıyor.

A+A-

Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı ve temelinin atıldığı projede inşaat faaliyetleri tam gaz devam ederken müşterilere özel ödeme imkanları sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimin uygulandığı projede 24 ay vade 0 faiz seçeneği de yer alıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme koşulları da sağlanıyor. 

İzmir yeni kent merkezinde, Alsancak ve Bayraklı’nın kesişim noktasında yer alan Mia Port projesi, 120 metre uzunluğunda 33 katlı tek bloktan oluşuyor. 6.000 metrekare arsa üzerinde yükselen projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

220 bağımsız konut ve ticari alanlardan oluşan Mia Port’ta 1+1’den 5+1’e kadar alternatif daire seçenekleri bulunuyor. Tamamı İzmir Körfezi manzaralı ve önü hiçbir şekilde kapanmayacak olan dairelerin büyüklükleri 323 metrekare arasında değişiyor.

Mia Port’un sosyal olanakları arasında; açık- kapalı yüzme havuzu, açık- kapalı oyun alanları, lobi, reception, kapalı otopark,  sauna,  buhar odası, fitness center,  barbekü alanı, 7-24 güvenlik ve kafeterya odası bulunuyor.

Şehrin tam merkezinde Yeşildere yolu, Anadolu Caddesi ve Ankara Caddesi’nin kesişim noktasında yer alan Mia Port, İZBAN’a ve aktarma istasyonuna 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde konumlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum