Mesa Projelerinde Online Hizmet

Mesa Projelerinde Online Hizmet

MESA tüm projelerini Covid19 döneminde, MESA ayrıcalığını tercih edenlerle görüntülü konuşma ve canlı sohbet gibi dijital platformlar üzerinden buluşturuyor.

A+A-

MESA, Covid19 salgını nedeniyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen birebir sohbetleri de ekledi. MESA markasını tercih edenler evlerinden diledikleri proje hakkında ister canlı sohbet ile isterse de görüntülü konuşma seçenekleri ile kolaylıkla bilgi alabiliyor. İlk günden bu yana ilginin yoğun olduğu dijital hizmetler sayesinde, hali hazırda açık olan satış ofislerindeki satış temsilcileri ile yapılan birebir görüşmelerde projeye ilişkin tüm görsellere ulaşmak da mümkün.

Görüntülü konuşma için haftanın her günü 09:00-18:00 saatleri arasında 444 9 366 numaralı Call Center’ı arayarak randevu almak yeterli.

Doğayla İç İçe Şehirde Villa Yaşamı Sunan MESA Projelerine Dijital Kanallarla Projelerin Kampanyalarına Evlerden Ulaşmak Mümkün

MESA Çubuklu 28’in Bahçeli Villa Blokları Satışa Çıktı

MESA, Çubuklu’daki bahçeli villa bloklarının teslime hazır olduğu MESA Çubuklu 28 ile bir tarafta eşsiz orman manzarası bir tarafta ise panoramik boğaz manzarasıyla eşsiz bir yaşam sunmaya devam ediyor.

Sadece 80 bağımsız bölüm ve 1 ticari alanı ile butik bir yaşamın kurgulandığı MESA Çubuklu 28, zevk ve prestij sahibi detaylarıyla Çubuklu'nun en özel noktalarından birinde yer alıyor. Az katlı mimarisi ve estetik detaylarıyla bölgenin doğal dokusuna uyumlu şekilde tasarlanan MESA Çubuklu 28, geleneksel MESA kalitesi ve yüksek standartları ile buluşarak, ayrıcalıklı yaşam alanlarını sunuyor. 3+1’den 6+2’ye kadar farklı seçeneklerle bahçeli villa blokların da satışa çıktığı MESA Çubuklu 28’de; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 flat ve dubleks daire seçenekleriyle toplam 80 bağımsız bölümde hayat başladı.

Evin İçinde Doğayla Bütünleştiren Bir Proje MESA Orman: “En İyi Konut”

 

İstanbul’un nefes alan noktalarından Çubuklu’da yükselen MESA Orman, doğal göl ve ormanın yanı başındaki konumuyla doğanın tüm tonlarını kucaklıyor. Az katlı, güneşi ve doğayı doyasıya yaşayabileceğiniz yatay mimari tasarıma sahip bloklarda sadece 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA Orman, yeşil ile kurduğu bağ sayesinde metropol yaşamından uzak saklı bir dünya vaat ediyor. Her detayı konfor ve doğa gözetilerek tasarlanan, yüksek tavanlı, ferah ve geniş odalı dairelerin camları yeşile ve kuş cıvıltılarına açılıyor. Odağına aileleri alarak tasarlanan MESA Orman'da büyüklükleri 125 ile 300 metrekare arasında değişen 2+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Doğayla bütünleşebileceğiniz geniş balkon, bahçe ve teras seçeneklerinin sunulduğu MESA Orman'da geniş cam tasarımları sayesinde doğa manzarası iç mekanlara doluyor, gün ışığından en yüksek düzeyde faydalanılabiliyor. “Devam Eden-En İyi konut” ödülüne layık görülen MESA Orman, temas edilen her noktada doğadan bir parça sunuyor.

 

Yaratıcı bir mimariyle doğanın yaşam alanlarına taşındığı, geniş cam tasarımlar sayesinde doğa manzarasının içeriye dolduğu MESA Orman’ın örnek dairesi doğayla iç içe yaşamın detaylarını sunuyor.

Villa Yaşamını Tercih Edenleri Bekleyen Yeşilyaka’da Dijital Kanallardan Hayata Geçirilen Kampanyaya İlgi Yoğun

Hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında, ailelere Yeşilyaka Koru projesinde 173 villanın konumlandığı özel korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşam imkanı sunmaya devam ediyor.

Yaklaşık 50 yıldır sadece yeni yaşam alanları değil, en değerli hatıraları biriktirmek için yeni yuvalar yaratmaya devam eden MESA ve NUROL’un Yeşilyaka projesinden internet sitesindeki formu doldurarak satış ofisinden bilgi alma talepleri evde geçirilen zamanın artması ve doğa özlemi ile bahçeli konutlarda yaşama olan yönelimden dolayı yoğunlaştı. YEŞİLYAKA, ikişer katlı Sedir, Söğüt, Ardıç, ve tek katlı Ladin, Akasya villarından oluşan Yeşilyaka Koru hemen teslim fırsatıyla villa yaşamını tercih edenleri bekliyor.

Ayrıcalıklı yaşamı tercih edenler ve evinde sosyalleşme imkanı arayanlar için YEŞİLYAKA SU da yapımı tamamlanan komşusu YEŞİLYAKA KORU’da başlayan yaşamla tescillediği tüm ayrıcalıklarını fazlası ile sunuyor. Sosyal Tesisi’nde açık, kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalıklar yer alıyor. YEŞİLYAKA SU’da sosyal yaşam, açık hava sineması, koru ve yürüyüş alanları ile toplam 22.000 metrekarelik bir büyüklüğe ulaşan göletler, süs ve yansıma havuzları ile açık havaya taşınıyor.

 

 

 

Çocuk oyun alanları, cafe ve restoranlar, iki adet tenis kortu ve iki farklı basketbol sahasının yanı sıra dinlenme, buluşma ve seyir noktaları ile YEŞİLYAKA SU’da hayat,doğayla bütünleşiyor. 625.000 m² bir alana yayılmış, 1.fazı olan 211 adet villadan oluşan Yeşilyaka Su da doğayı hayatın içine taşıyor.

Orman ve Denizin Buluştuğu Noktada Rafine Zevklerin En Seçkin ve En Yalın Hali; Mesa Bodrum Demirbükü

Eşsiz konumu, büyüleyici tabiatı ve konforu doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ MESA tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile “en iyi”yi hayata geçirmek üzere tasarlandı. Proje yerel-geleneksel form ve malzemeleri, çağdaş yaşam gereksinimleri ile harmanlayan bir tasarım anlayışı ile ele alındı. Geleneksel Akdeniz evi’nin çağdaş bir yorumu hedeflendi. Gerek mekânsal organizasyonu gerekse malzeme seçimlerinde, konumlandığı çevre ile entegre olan yapılardan oluşturuldu.  Proje, doğayı bütünleştiren bir mimari yaklaşımla oluşturulmasının yanı sıra zamansız, etkin ve çağdaş bir tasarımla yaratıldı.

Rafine zevklerin stil sahibi estetik ayrıntılar ile buluştuğu projeye özel, “doğaya karışan mimari” yaklaşımıyla özel bir yazılım geliştirildi. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve yapılar doğal bitki örtüsü gözetilerek konumlandırıldı. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu projede, 200.00 m2’lik bir arazide 130 000 m2lik bir alan yeşile ayrıldı. Arazide bulunan zeytin ağaçları inşaat sonunda arazi içinde yeniden konumlandırılmak üzere farklı bir alana taşındı. MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nün 16 bin metrekareyi aşan iddialı sahil alanıyla proje içerisinde hizmet verecek sahil lokantası, sahil barı, çocuk oyun alanının yanı sıra bir de iskelesi bulunuyor. Proje genelinde ayrıca biri sahil bölgesi diğeri sosyal merkezde olmak üzere iki adet havuzumuz yer alıyor. Kendine özgü tasarım detaylarıyla oluşturulan havuzlarımız etrafındaki farklı çam ağaçları türleri ile doğa ile bütünleşmiş bir atmosferi mümkün kılıyor.

Denize sıfır MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ Bodrum Merkez’e 10 dk, Cennet Koyu’na 5 dk,Torba Kavşağı 3 dk , Türkbükü’ne 10 dk, Havalimanına 35 dk ve Yalıkavak’a 20 dk mesafede. MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ doğanın tüm huzur veren seslerinin eşliğinde akustik bir yaşam sunuyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 seçenekleri ile 196 rezidans, 5+1 ve 6+1 villa seçenekleriyle 48 villa ile toplam 244 daire sahiplerini bekliyor. Projenin mimarı Erginoğlu&Çalışlar MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesiyle Bodrum Iconic Awards ödülü ile bulunduğu doğayla güçlü ilişkiler kuran  ‘Yenilikçi Mimari’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

Ferah ve Konforlu Ayrıcalıklı Çalışma Ortamını Tercih Edenler İçin:  MESA KOZ

MESA KOZ’da yüksek yaşam standartlarına, tarihi yarımadaya kadar uzanan, deniz ve kentin yer aldığı panoramik eşsiz manzara da eşlik ediyor. Kusursuz ve konforlu bir iş ortamı sunmak için tasarlanan ve satışa çıkan MESA KOZ’un yüksek standartlı ofisleri ise tarihi yarımada manzarasına hakim, kişiye özel tasarım esnekliği sunan ve ferahlık hissi veren 67 metrekare ile 1373 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Akıllı ofis özelliklerinin sunulduğu MESA KOZ Ofis, ünlü gurme restoran ve kafeleri, kat bahçeleri, Lounge katı, spor salonu, 7 gün 24 saat kesintisiz concierge, housekeeping, güvenlik, resepsiyon hizmeti ve kapalı otoparkı ile ofis çalışanlarına ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını aralıyor. Yarım kat ve tam kat ofis seçeneklerinin de sunulduğu Mesa Koz’da, ofisler Mayıs 2021’de teslim edilecek.

Estetik tasarımı ve yüksek yaşam standartları ile bölgesinin referans projesi MESA KOZ, 307 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. MESA KOZ’da çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19’uncu katın yanı sıra perakende ofis, home ofis, yarım kat ve tam kat ofis seçenekleri bulunuyor.

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında yer alan MESA KOZ’dan 3 metro durağına yürüme mesafesinde ulaşılabilecek. Avrasya Tüneli, E-5, TEM’e direkt bağlantısı ile boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkanı sağlayan MESA KOZ, Bağdat Caddesi ve Caddebostan sahiline 5 dakika mesafede yer alıyor.

MESA’nın diğer projeleri hakkında bilgi sahibi olmak için Mesa Cadde satış ofisinin 444 30 85 olarak yenilenen numarasını Park Mozaik için ise 444 46 60 numarasına ulaşabilirsiniz. Dilerseniz her türlü bilgiye yine dijital kanallar vasıtası ile uzman satış temsilcileri ile birebir canlı sohbetler ve görseller eşliğinde evden çıkmadan ulaşmak MESA ayrıcalığı ile artık mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.