Meram Uluırmak Evleri Fiyat!

Meram Uluırmak Evleri Fiyat!

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri düşük peşinat ve düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projeden 35 bin TL peşinat ve 2 bin 800 TL aylık taksit ile ev sahibi olunabiliyor.

A+A-

Meram Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Meram Uluırmak Evleri projesinin tamamı 166,5 metrekare ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Projede ayrıca 5 bin metrekarelik ticari alan bulunuyor. Geniş sosyal ve yeşil alanlara yer verilen projede bin 650 araçlık kapalı otopark ve 320 araçlık açık otopark bulunuyor. 91 bine yakın bir arsa alanının 5 bin metrekaresi ticari alan, 32 bin metrekaresi ise yeşil alan olarak projelendirildi.

Meram Uluırmak Evleri için başvurular 19 kasımda başladı. Başvurular 30 Kasım tarihine kadar belediyeden yapılabilecek. Başvuruların daire sayısından fazla olması durumunda hak sahipleri kura ile belirlenecek.

Uluırmak Evleri fiyatları

Orta gelir sınıfına yönelik hayata geçirile n projede düşük pepinat ve düşük taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşinat 35 bin TL, aylık taksitler 2 bin 800 TL olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.