Mavi Arya Bodrum Satışa Çıktı: Fiyatlar 350 Bin Euro'dan Başlıyor

Mavi Arya Bodrum Satışa Çıktı: Fiyatlar 350 Bin Euro'dan Başlıyor

Bodrum Mavi Arya projesinde ön satışlar başladı. 246 rezidans ve 38 villadan oluşan Mavi Arya projesinde daire fiyatları 350 bin dolardan başlıyor.

A+A-

Beş yıldızlı dünya markası bir otelin de yer alacağı Mavi Arya projesi 160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Mavi Arya'da, her biri özel olarak tasarlanmış panoramik deniz manzarası ve bahçe alanlarına sahip, 2+1 ile 4+1 arasında değişen büyüklüklerde rezidanslar, bahçe alanlarının yanı sıra, özel havuza sahip 4+1 ile 9+1 arasında değişen villalar bulunuyor.

Fiyatların 350 bin Euro'dan başladığı Mavi Arya'dan yüzde 30 peşinat vererek 24 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Projenin teslimlerinin 2023 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Projede, güneşlenme terası, yemyeşil yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, açık havuz, spa ve fitness alanları, tenis kortları, kapalı sosyal ve spor alanları, restaurant alanları, özel doğal kum plaj düzenlemeleri bulunuyor.

Ön satış dönemine özel avantajların sunulduğu projedeki villaların alanları 330 metrekare ile 870 metrekare arasında değişiyor. Konumuyla dikkat çeken proje kapsamındaki konutların inşaat çalışmaları başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.