Mavi Arya Bodrum Projesinin Lansmanı Yapıldı

Mavi Arya Bodrum Projesinin Lansmanı Yapıldı

Aslanyapı, Caba ve Astaş Holding ortaklığıyla Bodrum Turgutreis'te hayata geçirilen Mavi Arya projesinin lansmanı yapıldı.

A+A-

Mavi Arya projesi, Aslanyapı, Caba ve Astaş Holding imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesinin lansmanı yapıldı. Turgutreis’te 160 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen projede villalar ve rezidanslar yer alıyor.

mavi-arya-satilik.png

 D-Marin Turgutreis’e 5 dakika uzaklıkta yer alan Turgutreis Mavi Arya projesi Yunan adalarından Kos, Pserimos ve Ege adaları (Çatalada ve Yassıada) ile panoramik manzara sunuyor. 

Turgutreis Mavi Arya projesinde 5+1'den 9+1'e kadar kadar konut seçeneğiyle villalara yer verilirken, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı 229 adet rezidans da yer alıyor.

mavi-arya-fiyat.png

Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken projede ticari alanlar, açık ve kapalı sosyal alanlar bulunuyor. Arya Club ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı Mavi Arya özel tasarlanan yaklaşık olarak 1 kilometrelik eşsiz sahil şeridine de sahip. 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Bodrum'daki proje alanında satışlarına başlanan Mavi Arya projesinin ilk etabı Mayıs 2023’te sahiplerine teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.