Marmaris Reserve By Kızılbük Satışa Çıktı

Marmaris Reserve By Kızılbük Satışa Çıktı

Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

A+A-

Sinpaş güvencesi ile Kızılbük GYO tarafından hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi otel konforunda denize sıfır yaşamı ve sadece 82 özel butik konutuyla yükseliyor.

Gayrimenkul sektöründe her zaman farklı ve kazandıran projelere imza attıklarını belirten Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, projeye ilişkin detayları verdi.

Marmaris’te kendine ait eşsiz koyuyla denize sıfır konumlanan Marmaris Reserve by Kızılbük projesi ile müşterilerine Full Decorated'ta; Full Services konseptiyle sadece bavullarını alıp yeni bir yaşama başlayabilecekleri eşyalı ve sadece 82 adet konut sunduklarını aktaran Çelik,, "Üstelik projemizden ev sahibi olan yatırımcılarımız, yıl boyunca otel konforundaki hizmetlerimizden de faydalanarak hem ev hem de tatil rahatlığını aynı anda yaşayabilecek" dedi.

KAZANDIRAN YATIRIM

Avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıkarılan sınırlı sayıdaki Marmaris Reserve evleri yatırımcılarını bekliyor.

Projenin yatırımcısına büyük bir kazanç da sağlayacağına dikkat çeken Mahmut Sefa Çelik, TÜİK verilerine göre, Türkiye’de turizm geliri geçen sene yüzde 53,4 artışla 46,2 milyar dolar düzeyinde olduğunu hatırlatarak, "2023 yılının ilk üç ayına bakacak olursak yine turizm geliri, 8,6 milyar dolar olarak gerçekleşti. İnsanların yenilenme, dinlenme, seyahat etme ve tebdili mekan ile kendilerine ve sağlıklarına zaman ayırma ihtiyaçları arttı. Projemiz tam da bu alanda büyük bir ihtiyaca yanıt veriyor" dedi.

Ayrıca yine Marmaris’te inşa edilen devre mülk projenin satışa çıktığı tarihten (Temmuz 2020) bu yana ortalama devre mülk fiyatırının yüzde 472 kazanç sağladığını söyleyen Çelik, "Güçlü yatırım enstrümanı olarak bilinen dolar yüzde 179, euro yüzde 174, altın ise yüzde 151 kazanç sağladı. Getiri yönündeki bu güçlü artışın etkisiyle projemiz akıllı yatırımcılara da hitap ediyor" diye kaydetti.

SOSYAL ALANLAR DİKKAT ÇEKİYOR!

Tüm dairelerin panoramik deniz manzaralı olan projede sadece 82 evle sınırlı olan konutların hepsi bir ailenin tüm ihtiyaçları düşünülerek oturma grubundan küçük ev aletlerine, yatak odası takımından beyaz eşyaya kadar eksiksiz şekilde tasarlandı.

Projede her bir ev dekorasyon trendleri dikkate alınarak, dinlendirici ve sakinlik  etki bırakan dingin renklerle ve doğadan ilham alan dokular ön plana çıkarılarak dekore edilecek.

Öte yandan bölgenin şifalı termal suları gibi doğal kaynaklarının yanı sıra SPA imkanları da sağlanacak olan projede; talassoterapi havuzları, deniz ve orman manzaralı sonsuzluk havuzu, Türk hamamı, buz çeşmesi, şok havuzlar, sauna, buhar odası, şok duşlar, sıcak taş yataklar, macera duşları, jakuzi, masaj odaları, yoga, dinlenme alanları, yüz/vücut bakım odaları, konut sahiplerinin kullanımına sunulacak. 

Marmaris Reserve’de; termal havuz, özel kumsal ve sonsuzluk havuzu gibi ortak kullanım alanlarından ziyade 5 yıldızlı otel konforunda housekeeping hizmetleri ile de keyifli ve zahmetsiz bir yaşam için her ayrıntı yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.