Maritza Vadi Evleri Fiyat!

Maritza Vadi Evleri Fiyat!

Maritza İnşaat imzasıyla İstanbul Beykoz'da hayata geçiriken Maritza Vadi Evleri projesi temmuzsda satışa çıkacak. 252 konuttan oluşan Maritza Vadi Evleri'nde metrekare fiyatları 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

A+A-

Maritza İnşaat tarafından hayata geçirilen  Maritza Vadi Evleri  projesi  Beykoz'da yükseliyor. Yatay mimariye uygun olarak tasarlanan projenin çalışmaları devam ediyor.

21 bloktan meydana gelen Maritza Vadi Evleri projesinde toplam arsa 45 bin metrekare, toplam inşaat alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. Proje 252 daireden meydana geliyor.

maritza-vadi-evleri.jpgBeykoz Marita Vadi Evleri'nde 162 metrekarelik 3+1 normal daireler, 302 metrekarelik 4+1 bahçe katı daireleri, 270 metrekarelik 4+2 çatı dubleksleri, 525 metrekarelik 5+2 ve 552 metrekarelik 6+2 daire tipleri yer alıyor. 

Temmuz 2020'de satışa çıkması planlanan Maritza Vadi Evleri'nde  metrekare fiyatları 2 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje içerisinde ev sahiplerinin organik tarım yapabilecekleri ‘hobi bahçeleri’ de yer alıyor.

maritza-insaat-beykoz.jpg

Maritza Vadi Evleri devlet hastanesine 1.5 dakika, özel hastaneye 2.5 dakika, sahile 2 dakika, en yakın kolej ve okula 4 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

 5.5 kilometre yürüyüş alanı bulunan Maritza Vadi Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, cafe, fitness salonu, pilates stüdyosu, sauna, buhar odası, yürüyüş alanı, çocuk parkı, 24 saat güvenlik ve kameralar da mevcut. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.