Maltepe 3 Mahallesinde İmar Sorunu Çözülüyor

Maltepe 3 Mahallesinde İmar Sorunu Çözülüyor

Maltepe ilçesinin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar sorunları çözüme kavuşuyor. 3 mahallenin 1/1000 ölçekli imar planları meclise sunulacak. İmar planlarının çözülmesiyle tapular dağıtılacak.

A+A-

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Üç mahallemizde tapulara bir adım kaldı. Maltepe’nin temel sorunlarından bir tanesini, hep beraber oy birliğiyle çözeceğiz” diye açıklama yaptı. 

Maltepe Belediyesi’nin Öart ayı olağan meclis toplantıları yapılmaya başlandı. Toplantının açılış konuşmasında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ali Kılıç, Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde tapuların dağıtılmasının önünü açacak 1/1000’lik planların, Maltepe Belediye Meclisi’nin mart ayı toplantılarında görüşülmeye başlandığını belirtti. Üç mahallede tapulara bir adım kaldığını vurgulayan Kılıç, “Çalışma arkadaşlarımızın ortak mücadelesiyle, kararıyla ve iradesiyle, Başıbüyük, Gülsuyu, Gülensu planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde son şeklini aldı. Komisyona havale ettikten sonra Allah nasip ederse, Büyükşehir’e gönderip son noktayı koyacağız. Maltepe’nin temel sorunlarından bir tanesini, hep beraber oy birliğiyle çözeceğiz. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza başta  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal olmak üzere, bütün Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine, Maltepe Belediye Meclis üyelerine ve çalışma arkadaşlarımıza, ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum” dedi. 

Mart ayı meclis toplantısında Gülsuyu, Gülensu, Başıbüyük Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının, görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.