Mall Of İstanbul Hilton Otel Ne Zaman Açılacak?

Mall Of İstanbul Hilton Otel Ne Zaman Açılacak?

Torunlar GYO, Mall Of İstanbul projesinin 2. etabında inşa edeceği otel projesi için Hilton ile anlaşma sağladı. Mall Of İstanbul Hilton Otel 2020 yılında açılacak.

A+A-

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) MOİ 2. Etap Projesi ve Hilton Otel Anlaşması hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO portföyünde yer alan ve Otel, Kongre Merkezi ile Rezidans'tan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı.

2020 yılının yaz aylarında konuklarını ağırlamaya başlaması planlanan Hilton Mall Of İstanbul Otel; 19'u süit, 161'i standart olmak üzere toplam 180 odadan oluşuyor.

Otelde, kongre merkezi, restaurant, executive lounge, spa, fitness center ve havuz gibi sosyal donatıların yanı sıra mağaza alanları da yer alıyor.

Hilton Mall Of İstanbul, Torunlar GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş. tarafından franchise anlaşması modeli ile işletilecek. Arsa hariç 71 milyon USD yatırım bedeli öngörülüyor.

İstanbul için müşterilerin tüm günlerini geçirebilecekleri yeni bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Mall of İstanbul 350 mağazalı ve 4 bin araç kapasiteli alışveriş merkezinin yüzde 30'u eğlence ve yeme içme alanlarına ayrılmış durumda. 10 bin 45 metrekaresi çocuk eğlence, 8 bin 962 metrekaresi 16 salonda 3 bin 50 koltuk kapasiteli sinema kompleksi ve 9 bin 481 metrekare sergi, 700 koltuk kapasiteli konferans / tiyatro salonuyla zenginleştirilmiş 154 bin 479 metrekare BKA'lık bir alana inşa edildi. Mall of İstanbul Projesi, TEM Otoyolu üzerindeki Mahmutbey gişelerinin yanında yer alıyor. AVM 23 Mayıs 2014 tarihinde hizmete açıldı.

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Torunlar GYO portföyünde yer alan ve Otel, Kongre Merkezi ile Rezidans'tan oluşan Mall of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaşılmıştır. 2020 yılının yaz aylarında konuklarını ağırlamaya başlaması planlanan Hilton Mall of İstanbul Otel; 19'u süit, 161'i standart olmak üzere toplam 180 odadan oluşmaktadır. Otelde, kongre merkezi, restaurant, executive lounge, spa, fitness center ve havuz gibi sosyal donatıların yanı sıra mağaza alanları da yer almaktadır. Hilton Mall of İstanbul, Torunlar GYO'nun %100 iştiraki olan TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş. tarafından franchise anlaşması modeli ile işletilecektir. Arsa hariç 71 milyon USD yatırım bedeli öngörülmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.