"Maliyetlerimiz Lansman Fiyatlarımıza Yaklaştı"

"Maliyetlerimiz Lansman Fiyatlarımıza Yaklaştı"

Erkaya İnşaat’ın 180 konutluk yeni projesi Erkaya Twins’in lansmanı yapıldı. İnşaat maliyetleri her gün yükseldiği için lansman fiyatlarının 1 hafta geçerli olacağını ifade eden Doğan Kaya, "“Maliyetlerimiz lansman fiyatlarımıza yaklaştı" dedi.

A+A-

Erkaya İnşaat tarafından Menemen Koyundere’de hayata geçirilen Erkaya Twins projesinde lansman satışları başladı. 12.400 metrekare arsa üzerinde konumlanan projede 180 adet 3+1 daire bulunuyor. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan projede fiyatlar 1 milyon 650 bin liradan başlıyor. Lansman fiyatları 1 haftta ile sınırlı tutulurken ev almak isteyenler istediği kat ve cepheden daire seçebiliyor. Banka ile anlaşma sağlayan Erkaya müşterilerine lansmandan konut kredisi kullanma imkanı da sağlıyor.

KOYUNDERE'Yİ MARKA YAPACAĞIZ

İnşaat sektöründeki tüm olumsuzluklara rağmen yatırım yapmaya ve konut üretmeye devam ettiklerini ifade eden Erkaya İnşaat yönetim kurulu başkanı Doğan Kaya, “Bizler konut üretemezsek arzda sıkıntı olacak ve fiyatlar daha da yükselecek. Bu yüzden yatırım yapmaya devam edeceğiz. Koyundere’de kendi arazimiz üzerinde 90 konutluk yeni bir proje daha geliştireceğiz. 600 konutluk bir proje için de görüşmelerimiz devam ediyor. Erkaya Twins projemiz Koyundere’de marka olacak. Biz Koyundere’yi de marka yapmayı hedefliyoruz” dedi.

dogan-kaya-001.jpg

BİTTİĞİNDE FİYATLAR 3 MİLYON LİRANIN ÜZERİNE ÇIKACAK

Maliyetler her gün arttığı için lansman fiyatlarının 1 hafta geçerli olacağını belirten Doğan Kaya, “ Biz 20 ay sonra bu dairelerin 3 milyon liranın üzerine çıkacağını biliyoruz. Maliyetlerimiz şu anda  lansman fiyatlarımıza yaklaştı. Lansman öncesi 10 daire satışı yapmayı planlıyorduk. Talep çok olunca insanlar hayallerindeki evi alabilsin diye sayıyı 20’ye çıkardık. Bu da yetmeyince 27’ye çıkardık. 27 dairemizde lansman fiyatları geçerli. Daha sonra maliyet artışları nedeniyle fiyatlarımızı yukarı yönlü revize edeceğiz” dedi.

erkaya-twins.png

İNSANLARIN HAYALİNDEKİ EVİ ALABİLSİN DİYE...

Lansmanı erken gerçekleşmesinin nedeni inşaat maliyetlerindeki artışlar olduğunu belirten Kaya,  “İnsanlar hayallerindeki evi alsın diye lansanımızı şimdi gerçekleştirdik. Normalde kaba inşaat bittiğinde lansmana çıkacaktık. Ama o zaman lansmana çıksak 2,5 milyon liraya ev satmak zorunda kalacaktık. İnsanların hayalindeki evi satın alması daha da güçleşecekti” ifadelerini kullandı.

YENİ BİR YAŞAM ALANI

Deprem ve pandemi nedeniyle insanların doğa özleminin arttığını ve ailelerin 4 duvar içinde yaşamaktansa site yaşamını tercih ettiklerini kaydeden Doğan Kaya, “Özellikle çocuklu aileler pandemi döneminde sıkıntılı günler yaşadı. Kendi sosyal donatıları parkları bahçeleri olan sitelerde ise bu sıkıntı hissedilmedi. Biz de bu ihtiyaçlardan yola çıkarak doğayla iç içe yaşama imkanlarını bünyesinde barındıran site projelerine yöneldik. Erkaya Twins’i, konum ve olanaklarıyla hem yatırımlık hem de oturumluk bir proje olarak planladık” diye konuştu.

erkaya-twins-nerede.png

KONUMU VE SOSYAL DONATILARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Erkaya Twins projesinde site sakinleri için tüm ayrıntıları düşündüklerine dikkat çeken Doğan Kaya, sözlerine şöyle devam etti: “Projede pekçok özellik bir arada sunuluyor. Özellikle mimari tasarım olarak konutların kullanışlı olmasına özen gösterdik. Proje toplamda 12 bin 400 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. İki çeşit 3+1 daire tipine sahip toplam 180 daire inşa edeceğiz. Şu anda temel çalışmalarımız başladı. Konutları Aralık 2023’te teslim etmeyi planlıyoruz. Erkaya Twins içinde iki farklı havuz, 2 çocuk parkı, açık otopark, sosyal alanlar ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunacak. Elektrikli araçlar için şarj istasyonları da yer alacak. Ön satışlar başladı. Projemiz hem İzmir’den hem de şehir dışından ilgi görüyor. Örnek dairemizi de ziyaretçilerin beğenisine sunuyoruz. Erkaya Twins, İZBAN ve toplu ulaşımına çok yakın konumda; otobana ise 3 dakika mesafede yer alıyor. Toplamda 153 milyonluk bir yatırım gerçekleştirmiş olacağız”

Başarısının sırrının yaptığı işi sevmek, sahiplenmek ve cesaretli olmaktan geçtiğini dile getiren Doğan Kaya, İzmir'in kuzey bölgesinin giderek değerleneceğini belirterek, kentin kuzey aksında yeni konut projeleriyle, sektördeki yatırımlarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.