Mahalle Kemalpaşa, 75 bin TL peşinatla villa sahibi yapıyor

Mahalle Kemalpaşa, 75 bin TL peşinatla villa sahibi yapıyor

NG Gayrimenkul projesi Mahalle Kemalpaşa, 75 bin TL peşinatla villa sahibi yapıyor. Projede 12 ay boyunca sabit ödemeler ve villayı teslim alırken ister peşin ister vadeli olarak yapılabilecek ana ödeme imkanı da bulunuyor.

A+A-

3+1 120 metrekare, 3+1 167-180 metrekare ve 4+1 200-205 metrekare şeklinde üç tip konutun inşasının sürdüğü Mahalle Kemalpaşa projesinde 12 ay boyunca sabit ödemeler ve villayı teslim alırken ister peşin ister vadeli olarak yapılabilecek ana ödeme imkanı da bulunuyor.

Kooperatif mantığı ile satış yapılacak bir modeli bölge üniversiteleri ve hastanelerindeki öğretim üyeleri ve çalışanları ile Kemalpaşa Organize ve bölgedeki sanayi kuruluşlarında çalışan beyaz yakalılarına kent imkanlarının yanında villa ferahlığını sunmak istediklerini belirten NG Gayrimenkul Firma Yetkilisi Nafiz Gönen, Mahalle Kemalpaşa projesinin inşaatında belli bir noktaya gelindiğini ve 10 ay içinde teslim edileceğini ifade etti.

Fırsatlar Mahalle Kemalpaşa’da

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorlukların en çok etkilediği sektörün inşaat olduğunu belirten Gönen, “Mevcut konut kredisi faiz oranlarına baktığımızda konut sahipliği için farklı modeller geliştirmek gerekiyor. 2019 yılı ilk üç ayında alınan yeni inşaat ruhsatı 13 bin 500 ile geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50 azalmış. Banka kredili satışlar yüzde 80 düşerken, inşaat maliyetleri ise yüzde 26 yükselmiş durumda” dedi. Bu rakamlarla sektörün yeni üretim yapamadığına, stok erimesi sonrası fiyatların fazlasıyla artacağına vurgu yapan Gönen, “Bir anlamda son fırsatları Mahalle Kemalpaşa’da sunuyoruz. Bu kampanya döneminden sonra yeni bir kampanya yapılmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim” diye konuştu.

 Adı kooperatif olmayan ama tam olması gereken bir konut kooperatifi mantığı ile aileleri çok özel ve çok kolay ulaşılır şartlarda villa sahibi yapmaya, toprakla uğraşmaya, spor yapmaya, komşuluk yapmaya davet ettiğini belirten Gönen, “Projemizde sınırlı sayıda villaya, 75 bin TL peşin ödeme yaparak, 12 ay boyunca sabit ödemeler ve villayı teslim alırken ister peşin ister vadeli olarak yapılabilecek ana ödeme ile sahip olabilme şansı bulunuyor” dedi.

Şehir hayatına yakın yaşam

Kemalpaşa’da hayata geçirdikleri bu proje ile özlenen insan ilişkilerini yakalamada mekanın rolünü gözeten bir konsept yarattıklarını vurgulayan Gönen, Mahalle Kemalpaşa projesinin lokasyon konusunda da büyük ayrıcalıklar sunduğunu belirtti. Müstakil ve doğal yaşamın tüm artılarını sunarak şehir hayatına çok yakın bir yaşam tasarladıklarını söyleyen Gönen, “Forum Bornova 20, Mavi Bahçe 30, Alsancak 30, Havalimanı ise 40 dakika mesafede bulunuyor. İhtiyaçlarınız için her detayı düşünülmüş sosyal olanaklar sizleri bekliyor. 200 metrekare havuz fitness salonu, yürüyüş-bisiklet parkuru, ağaç ev çocuk oyun alanı, tam boy basketbol sahası, voleybol ve tenis sahası, her eve özel hobi bahçesi, iki adet otopark ve 24 saat güvenlik ile geleceğinizi kazanmaya şimdiden başlayın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.