Mahall Bomonti İzmir'de Yüzde 10 İndirim ve 0.69 Faiz Kampanyası

Mahall Bomonti İzmir'de Yüzde 10 İndirim ve 0.69 Faiz Kampanyası

Türkerler Holding tarafından hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir’de 2021 yılının ilk fırsatı başlatıldı. Konut satışlarında geçerli kampanya ile yüzde 10 indirim ve 60 ay vade 0.69 faiz fırsatı sunuluyor.

A+A-

Yeme içme ve kültürel alanlarıyla olduğu kadar konut, ofis, otel ihtiyacını da karşılayacak olan Mahall Bomonti İzmir projesinde 60 ay vade, yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz oranı ile ev sahibi olma kampanyası 20 Mayıs 2021'e kadar devam edecek. 

Tarihi bomonti fabrikası ile iç içe olarak hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesinde yer alan konut tipleri 1+0’dan 3+1’e kadar değişiyor. 

Mahall Bomonti İzmir, İzmir’in en değerli ana arterlerinden biri olan Halkapınar'da yükseliyor. Mahall Bomonti İzmir projesi Alsancak’a 10 dakika, İzban, metro ve tramvayın Halkapınar’daki buluşma noktasına 5 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Başta opera ve tiyatro salonu olmak üzere sosyal alanları ile ön plana çıkan Mahall Bomonti İzmir'de 1000 kişilik gösteri alanı,sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ile asırlık ağaçların yer aldığı toplam 30 bin metrekarelik yeşil alan yer alıyor.  Balkonlu ya da teraslı, teknolojik donanımlı modern ofisler ise projede keyifli çalışma ortamı sunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.