Linaköy Urla Satışa Çıktı!

Linaköy Urla Satışa Çıktı!

Arsa geliştirme şirketi Arsalina'nın ilk projesi olan Linaköy, Urla Özbek köyünde Tiny House ve karavan konseptiyle hayat buluyor. Brüt 211 metrekare olan arsa payları 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

A+A-

Arsa geliştirme konusunda uzmanlaşan Arsalina, ilk projesini Urla'da hayata geçiriyor. Aynı isimle şirketleşerek konut projelerine yoğunlaşacak olan Arsalina, Linaköy markasıyla tiny house ve karavan konseptli projeler üretecek.

linakoy-satilik.jpg

Arsalina markasının ilk projesi olan Linaköy Urla Özbek projesi 145 bağımsız bölümden oluşuyor. Projedeki tüm bağımsız bölümler elektrik, su altyapısı hazır teslim edilecek. Proje tamamlandığında güvenlikli bir site olacak. Projede ayrıca sosyal alanlara da yer verildi. Sosyal ortak alanlar ve çocuklar için oyun alanları yer alacak. 

linakoy-urla.jpg

Brüt 211 metrekareden oluşan arsa payı 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Satışlar kooperatif usulüyle gerçekleşiyor. Tiny house ve karavanlar ise müşterinin talepleri doğrultusunda belirlenip fiyatlandırılıyor.

Urla Devlet Hastanesi ile Özbek köyü ortasında kalan Linaköy en yakın plaja 7 dakika, hastaneye 6 dakika, Urla merkeze 10 dakika mesafede yer alıyor. 

linakoy-urla-ozbek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum