La Bonita'da Yaşam Başlıyor

La Bonita'da Yaşam Başlıyor

Erişen İnşaat, Çiğli'de hayata geçirdiği 156 bağımsız bölümün yer aldığı La Bonita projesini bitirdi. La Bonita'da eylül sonunda yaşam başlayacak. Konut satışları da büyük oranda tamamlandı.

A+A-

Erişen İnşaat Çiğli’de hayata geçirdiği La Bonita Projesi’ni bitirdi. 3+1 konutların tamamı satılırken, az sayıdaki 2+1, 2+1 dubleks, 1+1 loft daireler sahiplerini bekliyor.

Aile odaklı

Erişen İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Caner Yılmaz, konut sektöründe doğru yerde doğru projeyi hayata geçirmenin çok önemli olduğunu belirterek, La Bonita lokasyon olarak Çiğli’nin özel bir yerinde. Giderek gelişen bir bölge. Katip Çelebi Üniversitesi’ne çok yakın. Üniversiteden dolayı bölgede daha çok öğrencilere yönelik konutlar inşa edilmiş, aileler unutulmuş. La Bonita, bölgedeki aile odaklı tek rezidans projesi. Aileler burada güvenle ve huzurla yaşayabilecek” dedi. La Bonita’doan yatırım amaçlı konut alanların bile oturmaya karar verdiğine dikkat çeken Yılmaz, projeyi Eylül Ayı sonunda tamamen bitirecekleri söyledi.  İzban ve Tramvay ile rahatça ulaşılan La Bonita’nın Anadolu Caddesi ve çevre yoluna da çok yakın olduğunu ifade etti.  

Sosyal Olanakları

La Bonita’da açık havuz, fitness salonu, kapalı otopark, Türk Hamamı, sauna ve buhar odası, oyun alanları, kütüphane, kafeterya ve sinema odası bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.