La Bonita Teslime Yaklaşıyor

La Bonita Teslime Yaklaşıyor

Erişen İnşaat tarafından hayata geçirilen La Bonita projesi İzmir’in çiğli ilçesinde Anadolu Caddesi ve Katip Çelebi Üniversitesi hattında beyaz yakalı ailelere hitap eden bir rezidans projesi olarak öne çıkıyor.

A+A-

1995 yılından beri Çiğli’de müteahhitlik faaliyetlerinde bulunan Erişen İnşaat imzasıyla Çiğli’de yükselen La Bonita Projesi’nde rezidans konseptindeki konutlar, teslime yaklaşıyor. Projenin 2019 yılının ortasında teslime dilmesi planlanıyor.

İzmir’in değer kazanan ve yatırımcıların yoğun ilgisini çeken Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi bölgesinde hayat bulan La Bonita Projesi, 156 adet bağımsız bölüm olmak üzere loft, dublex, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

BÖLGESİNDEKİ TEK AİLE KONSEPTLİ REZİDANS PROJESİ

Projedeki 3+1 dairelerin satışları tamamlanırken kalan daireler için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Bölgesinin tek aile konseptli rezidans projesinde, açık yüzme havuzu, fitnes center, kapalı spor salonu, çalışma odaları, 24 saat güvenlik, kapalı ve açık otopark, resepsiyon, VİP hizmet avantajlarını sunuyor.

ULAŞIM KOLAYLIĞI

“Daha güzel bir hayata” sloganıyla yola çıkan La Bonita Projesi, Mektebim Koleji’ne komşu, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, Kent Hastanesi ve İZBAN’ın Egekent İstasyonu’na yürüme mesafesinde, çevreyoluna yakın, Anadolu Caddesi’ne 60 metre uzakta yer alıyor.

23 YILLIK FİRMA

Erişen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, Erişen İnşaat’ın 1995 yılından bugüne, sağlıklı büyümesini sürdürerek, inşaat sektörünün güvenilir ve saygın firmalarından biri olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Mimari tasarım ve uygulama konusundaki uzman ekipleriyle birlikte profesyonel bir kadrolaşma sergileyen firmamız, hedefleri doğrultusunda özel projelere imza atmıştır. Amacımız içinde bulunduğumuz sektöre yön verecek ölçüdeki projeleri hayata geçirmek, sahip olduğumuz değerler doğrultusunda kaliteden asla ödün vermeden, sürekli kalite ve kontrollü büyüme anlayışıyla güvenli projeler üretmek bunun için zaman odaklı çalışmak ve ülke ekonomisi için katma değer yaratıp destek olmaktır. Erişen İnşaat olarak; sektörün en büyükleri arasındaki adımızı markalaştırarak, güvenli yarınlar inşa etmeye devam edecek ve kente değer katan projelerimizle güvenli yarınlara imzamızı atacağız. Tıpkı La Bonita’da olduğu gibi.”

ÖĞRENCİ PROJESİ ÇOK, BEYAZ YAKALILARI UNUTMAMAK LAZIM

La Bonita projesini özellikle yatırımcıları, bölgedeki hastane, okul, askeri ve ticari alanlarda çalışan beyaz yakalılar ve ailelerini düşünerek hayata geçirdiklerini belirten Adnan Yılmaz, “Bölgedeki artan öğrenci odaklı 1+1 daire adetlerinin yanı sıra yeni evli, okula ve çalıştığı yerlere yakın oturmak isteyen çalışan aileleri de unutmamak lazım bölgenin 2+1 ve 3+1 dairelere de ihtiyaç olduğunu yaptığımız anketler doğrultusunda tespit ederek projemizi en verimli hale getirmeye gayret gösterdik. Biz projemizin çalışmaları sırasında çok keyif alarak ilerliyoruz. La Bonita’yı ismine yakışır şekilde en ufak ayrıntısına kadar güzel olması için tasarladık ve İzmirlinin de beğeneceğine eminiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.