Kuveyttürk 0,98 Kampanyasına Katıldı

Kuveyttürk 0,98 Kampanyasına Katıldı

Ziraat Bankası öncülüğünde başlayan, daha sonra kamu bankaları ile İş Bankası'nın da katıldığı 0,98 kampanyasına Kuveyttürk de katıldı. Banka anlaşmalı inşaat firmaları ile 0,98 kar oranıyla kredi kullandıracağını açıkladı.

A+A-

Kuveyt Türk, belirlenmiş inşaat firmalarıyla yaptığı anlaşma kapsamında sınırlı sayıda konut finansmanında kâr oranını yüzde 0,98’e düşürdü.

Konut alımlarında yeni kredi kullanımına yönelik 500 bin TL’ye kadar finansman sağladıklarını belirten Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Konut üreticisi firmalarla birlikte hem vatandaşlarımıza hem de ekonomimize katkı sunmayı amaçladık. Kuveyt Türk olarak konut finansmanında kâr oranımızı yüzde 1,78’e çektik. Bankamızla anlaşma sağlayan firmaların verdiği destekle birlikte, müşterilerimize bu oranın yalnızca yüzde 0,98’lik kısmını yansıtacağız. 120 aya varan vade seçeneklerimizi de, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için en uygun şekilde düzenliyoruz” diye konuştu.

Konut finansmanı, Kuveyt Türk ile iş birliği yapan firmaların elinde bulunan bitmiş, teslime hazır sınırlı sayıda konut için geçerli olacak. Kampanyanın detaylarına Kuveyt Türk şubelerinden ulaşmak mümkün...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.