Kuveyt Türk Konut Kredisi Oranlarını 0,98'e Düşürdü

Kuveyt Türk Konut Kredisi Oranlarını 0,98'e Düşürdü

Kuveyttürk Katılım Bankası konut kredisi finansmanında indirime gitti. Banka konut kredisi kar payını 0,98'e düşürdü. Banka, Kredili Hayat, BES ve 3 adet otomatik fatura talimatı hizmetini kullanlara 0,95 oranla kredi kullandırılıyor.

A+A-

Kuveyt Türk Bankası bugün itibariyle dev bir konut finansmanı kar payı indirimi gerçekleştirdi. Banka yaklaşık üç buçuk aydır en düşük konut kredisi faiz oranı seviyesi olan %0.99’un altına indi. Söz konusu faiz oranı ile kamu bankalarının altında faiz oranı sunan tek özel banka oldu.

Kuveyt Türk bugün uyguladığı kar payı indirimi sonrasında konut finansmanı oranlarını tüm vadeler için %0.98 olarak uygulamaya başladı. Ayrıca banka, Kredili Hayat, BES ve 3 adet otomatik fatura talimatı ürünlerinin bankamızdan kullanılması durumunda %0.95 kar payı oranı sunuyor.

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank ağustos başı itibariyle konut kredisi faizlerini %0.99’a indirmişti. Bugün itibariyle Kuveyt Türk bu seviyenin altına inerek %1’in altında kar payı ile konut finansmanı sunan tek özel banka oldu.

Kuveyt Türk Konut Finansmanı Hesaplama

Kuveyt Türk Bankası’ndan kampanyalı %0.95 kar payı oranı ile konut finansmanı hesaplama yapıldığında 100.000 TL tutarlı finansmanın aylık taksitleri 1.400 TL oluyor. Finansmanın toplam geri ödemesi ise 168.000 TL’ ye karşılık geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.