Koç İnşaattan Yeni Kent Merkezine Gökdelen Projesi!

Koç İnşaattan Yeni Kent Merkezine Gökdelen Projesi!

Mistral GYO'nun Mersinli'deki arsası için kat karşılığı anlaşmaya varan Doğan Koç İnşaat yeni projesi için sözleşme imzaladı. Projenin yüzde 45'i arsa karşılığı Mistral GYO'ya verilecek. İnşaat ruhsatı alındıktan sonra 30 ay içinde proje tamamlanacak.

A+A-

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Konak Mersinli'de Yeni Kent Merkezi sınırları içerisinde kalan arsasında gökdelen projesi hayata geçirilecek.

5 bin 954 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan Konak Mersinli projesi için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı.

Mistral GYO tarafından İzmir Konak Mersinli arsasında  'anahtar teslim usulü bir inşaat projesi' yapılacak olup, Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylaşım oranı yüzde 45 olarak belirlendi. 

Konut ya da ofislerin bulunacağı projenin inşaat süresi, ruhsat alımından itibaren en geç 30 ay olarak belirlendi. 

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:

İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parselde yer alan 5.954,27 m2 büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi amacıyla Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmeye göre, Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylaşım oranı %45, geliştirilecek projenin inşaat süresi, ruhsat alımından itibaren en geç 30 ay olarak belirlenmiştir. Hedeflenen proje kapsamında inşa edilmesi planlanan bağımsız bölüm adedi, sözleşme gereği şirketimize sunulacak olan proje sonrasında belirlenecektir. Süreç içindeki tüm gelişmeler yatırımcılara KAP platformu üzerinden ilan edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum