Koç İnşaat'ın Yeni Projesi Mia Suitesi Bornova Satışa Çıktı

Koç İnşaat'ın Yeni Projesi Mia Suitesi Bornova Satışa Çıktı

Koç İnşaat tarafından Bornova'da hayata geçirilen Mia Suites Bornova projesinde satışlar başladı. 160 konut ve ticari alanlardan oluşan projede fiyatlar 299 bin liradan başlıyor.

A+A-

Torbalı'da Mia Koru ve Mia Koru 2. etap projelerine devam eden Koç İnşaat, İzmir'in Bornova'da yeni bir projeye başladı. Mia Suites Bornova, 160 daire ve iş yerlerinden meydana geliyor. 

Projede 1+0 ve 1+1 ve dairelere yer verildi.

1+0 stüdyo daireler 38 metrekare, 1+1 daireler ise 55 metrekare olarak tasarlandı

mia-suites-bornova-fiyat.jpg

İnşaat çalışmaları başlayan projede teslimlerin 2021 yılına yetişmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları ise 299 bin liradan başlıyor. 

Merkezi konumda bulunan  Mia Suites Bornova  projesi, Yaşar Üniversitesi'ne 1 dakika, Bölge Metroya 1 dakika, Forum Bornava'ya 5 dakika, Bornova Metro'ya 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

koc-insaat-bornova.jpg

Mia Suites Bornova projesinin sosyal donatı alanları arasında açılır kapanır yüzme havuzu, kafeler, restoranlar, özel kapalı otoparkı, ticari alanları, fitness salonu, oyun salonu ve alışveriş alanları yer alıyor. 

GAZİEMİR VE İNCİRALTI'NA 3 YENİ PROJE

Koç İnşaat Gaizemir ve İnciraltı'nda yeni projeler inşa etmeyi planlıyor. Koç İnşaat Mia Home & Office, Mia Life 2 Gaziemir ve Mia Residence İnciraltı projesini ilerleyen dönemlerde hayata geçirecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum