KİPTAŞ’ın 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekimde Düzenlenecek

KİPTAŞ’ın 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekimde Düzenlenecek

KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden, İstanbul’da muhtelif bölgelerde bulunan 48 dükkân, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı “6. Gayrimenkul Müzayedesi”nde şeffaf koşullarda açık artırma yöntemi ile 15 Ekim Cuma günü saat 11.00’de satışa sunuyor.

A+A-

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekim Cuma günü 2 oturum şeklinde düzenlenecek. Buna göre ilk oturum saat 11:00'de, ikinci oturum ise 14:30'da gerçekleştirilecek. 

KİPTAŞ'ın resmi interneti sitesinde yer alan habere göre; KİPTAŞ, yatırımcıların dikkatini çeken, İstanbul'da yer alan 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı “6. Gayrimenkul Müzayedesi”nde açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Saat 11:00’de düzenlenecek ilk oturum kapsamında  17 Ağustos 2021 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla hak sahiplerine anahtar teslimi gerçekleştirilen Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut satışa çıkarılacak. Locamahal Veliefendi Konutları’nda hemen teslim yapılacak. Projede, 1.581 adet araçlık kapalı otopark, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, hamam ve buhar odasından meydana gelen sosyal tesis bulunuyor. 

Aynı gün saat 14:30'da başlayacak olan 2. oturum kapsamında ise KİPTAŞ portföyünde bulunan Bahçeşehir Vaditepe 1. Etap’ta 7 ticari birim, Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri’nde 5 ticari birim, Referans Başakşehir Vadi’de 5 ticari birim, Zeytinburnu Sahilpark Evleri’nde 17 ticari birim, Locamahal Veliefendi Konutları’nda 13 ticari birim, Hadımköy 2. Etap’ta 1 ticari bölüm olmak üzere toplam 48 ticari birim ile Başakşehir’de 3, Silivri’de 1 olmak üzere toplam 4 arsa satışa sunulacak. 

Aynı zamanda KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi'nde KİPTAŞ bünyesinde bulunan 1 çekme karavanın da satışı yapılacak. 

Yüksek yatırım değeri

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında satışa sunulacak ticari birimlerin fiyatı 180 bin TL ile 6 milyon 164 bin TL arasında değişiyor. Konutlar ise 741 bin 542 TL ile 1 milyon 746 bin 492 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 439 bin 65 TL ile 35 milyon TL arasıda değişiklik gösteriyor. Arsaların satışı peşin ödeme ile gerçekleştirilecek. 

36 ay taksit imkanı 

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi'nde satışı yapılacak olan dükkan ve konutlara peşin veya yüzde 40'ı peşin, kalan miktar için satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her 6 ayda 1 yüzde 9 oranında vade farkı uygulanarak 36 ay taksit imkanıyla sahip olunabiliyor. 

Müzayededen elde edilecek gelir dönüşüm ve sosyal konutlara 

KİPTAŞ yeni yönetimiyle beraber; gayrimenkuller şeffaf ve rekabetçi şartlarda, halka açık ve online teklif fırsatı ile satışa çıkarılıyor. 15 Ekim’de 6'ncısı gerçekleştirilecek olan müzayededen elde edilecek gelir, diğer müzayedelerde olduğu gibi “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kaynak şeklinde kullanılacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.