KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de Satışlar Bugün Başlayacak!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de Satışlar Bugün Başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar bugün başlayacak.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evleri projesini bugün kampanyalı olara satışa çıkarıyor.

Eyüpsultan, Tuzla ve Pendik ilçelerinde hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan KİPTAŞ, son olarak Karanfilköy projesini duyurmuş; yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilmesi planlanan projeye hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra başlanacağı belirtilmişti.  

KIRLANGIÇ EVLER BUGÜN SATIŞA ÇIKIYOR 

KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de satışlar fırsatlarla başlıyor. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi için başlatılan kampanya kapsamında; vade farksız olarak yüzde 50 peşinat ödendiğinde geriye kalan miktar teslimde ödenebiliyor. Aynı zamanda kampanya kapsamında; peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da bugün satışlarına başlayacağı Kırlangıç Evler projesinde, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Toplam 505 konutun bulunduğu projenin arsa alanı 16 bin 110 metrekare, inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare olarak açıklandı. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin temeli geçtiğimiz Mart ayında atılmıştı. Proje kapsamında inşaat çalışmalarının 24 ayda tamamlanması planlanıyor. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Projede toplam 10 blok bulunuyor. 1 adet 1+1, 240 adet 2+1 ve 264 adet 3+1 konutun olduğu projede 20 adet ticari alan yer alıyor. 

Projede, havuz, spor alanları, kapalı ve açık otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu ve sosyal tesis gibi sosyal alanlar bulunuyor. KİPTAŞ'ın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinin fiziki ilerlemesi yüzde 10 olarak belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.