KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de Kura Tarihi Belli Oldu

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de Kura Tarihi Belli Oldu

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için daire belirleme kura çekilişi; 6 Temmuz 2022 saat 13.00’te İzmit Çınar Evler’de gerçekleşecek.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi ve İBB iştiraki KİPTAŞ iş birliğiyle 28 Aralık 2020’de temeli atılan ve 148 bağımsız birimden oluşan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için daire belirleme kura çekilişi; 6 Temmuz 2022 saat 13.00’te İzmit Çınar Evler’de gerçekleşecek.

Kura çekilişi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un katılımıyla noter huzurunda gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ’ın sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak törende, hak sahiplerinin heyecanla beklediği daire teslim takvimi de duyurulacak. Ayrıca törene katılacak olan hak sahipleri, kendi dairelerini kura ile belirleme şansına sahip olacaklar.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi hakkında..

İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİPTAŞ) ile Kocaeli İzmit Belediyesi’nin birlikte hayata geçireceği ve 143 daire ile 5 dükkandan oluşacak Afet Odaklı Sosyal Konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler, 4 blok halinde tasarlandı.

Proje, brüt alanları 87 metrekare olan 37 adet 2+1 bahçe kullanımlı daire, 93 metrekare olan 66 adet 2+1 daire, ve 124 metrekare olan 40 adet 3+1 kat planında konutlardan oluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.