KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi 12 Ekim'de Yapılacak

KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi 12 Ekim'de Yapılacak

KİPTAŞ, Tuzla’da temelini attığı Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânını “KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi” ile açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracak.

A+A-

9 cadde dükkânın satışa sunulacağı Meydan Evler projesi tamamlanma aşamasında. Projenin yakında daire belirleme kura çekilişi düzenlenecek ve teslim takvimi açıklanacak.

12 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda başlayacak ve tek oturum olarak düzenlenecek. Katılımcılar ayrıca www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya online olarak teklif verebilecek.

Saat 14.00’te başlayacak müzayedede; ilk kez bir sosyal konut projesinde kullanılan Gri Su Geri Kazanım sistemiyle ön plana çıkan ve tamamlanma aşamasında bulunan sosyal konut projesi Tuzla Meydan Evler’de 9 cadde dükkân ile modern mimarisiyle bulunduğu bölgeye değer katacak, Türkiye’de m2 birim fiyatı olarak dönemin en ucuz sosyal konut projesi olan Tuzla Aydınlık Evler’de 10 cadde dükkân olmak üzere toplam 19 cadde dükkân yatırımcılara sunulacak. Müzayededen elde edilecek gelir, dönüşüm ve sosyal konut projelerinde kaynak olarak kullanılacak.

Müzayede kapsamında satışa çıkacak ticari birimlerin fiyatı 430 Bin TL (KDV hariç) ile 2 milyon 110 bin TL (KDV hariç) arasında değişiyor.

Müzayedede satılacak dükkânlara peşin ya da %40’ı peşin, kalan tutar ise satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her altı (6) ayda bir, %12 oranında vade farkı uygulanarak 18 ay taksitle sahip olmak mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.