Kerem Nükte Gayrimenkul’un “+1 Nükte” Projesinin Lansmanı Yapıldı

Kerem Nükte Gayrimenkul’un “+1 Nükte” Projesinin Lansmanı Yapıldı

Kerem Nükte Gayrimenkul’un “+1 Nükte” projesinin anahtar teslim lansmanı, konut sahiplerinin yanı sıra şehrin önde gelenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

A+A-

Konya’nın Sancak Mahallesinde yükselen projenin ortak alanında gerçekleşen lansmanın ev sahipliğini proje paydaşları olan BDY Group ve Kerem Nükte Gayrimenkul yaptı. Lansmana BDY Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Baday’ın yanı sıra siyaset, bürokrasi, iş dünyasından çok sayıda kişi, konut sahipleri, inşaata katkı sağlayan taşeron firma personeli katıldı.

Katılımcılar, örnek daireyi görme ve yeni projeler hakkında bilgi alma fırsatı bulurken, tamamlanan +1 Nükte projesinden ev satın alan ailelerin anahtarlarını Kerem Nükte Gayrimenkul yöneticilerinden Hasan Aksay teslim etti.

120 daireden oluşan proje büyük ilgi gördü

Toplamda 6307 metrekarelik alan üzerine kurulan ve birçok sosyal donatıdan oluşan proje, yeni bir yaşam alanı sunuyor. Yaklaşık 14 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje 120 daireden oluşuyor. Her daire için özel kapalı otoparkı ve şehrin bütün cazibe merkezlerine yakınlığı ile dikkati çeken projede 104 adet 2,5+1, 8 adet 1+1, 8 adet de Konya’da tek olan penthouse daire bulunuyor.

“Temel atarken değil, anahtar tesliminde lansmanı tercih ettik”

Proje hakkında bilgi veren Kerem Nükte Gayrimenkul yöneticilerinden Berivan Baykal, “Kalabalık bir ekiple aralıksız bir şekilde çalışarak tamamladığımız +1 Nükte projemizde hak sahiplerinin anahtarlarını teslim ettik. Konya’da alışılmışın dışında bir konseptle planladığımız projemiz büyük ilgi gördü. 14 ay gibi kısa sayılacak bir sürede projemizi tamamladık ve hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettik” dedi. İnşaat firmalarının genellikle temel atma esnasında lansman yaparak yatırımcısını ağırladığını hatırlatan Baykal, “Bizler farklı bir yöntem izledik. İnşaatımızı tamamladıktan sonra hak sahipleriyle bir araya gelmek ve bu mutluluğu onlarla paylaşmak istedik. Projeyi başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu hak sahiplerinin yanı sıra tüm Konya halkı ile birlikte paylaştık” ifadelerini kullandı.

Sırada yeni projeler var

Berivan Baykal, konut sektöründeki bilgi ve birikimlerinin sonucu olarak ortaya çıkan +1 Nükte projesinin örnek bir yaşam alanı olarak tasarlandığını söyledi. Baykal, projeyi hazırlarken konforu ve vatandaşların öncelikleri dikkate aldıklarını belirtti. Baykal,  “Projemizin içerisinde özel bir yönetim sistemi olacak. Site sakinlerinin temizlik, ütü, güvenlik gibi ihtiyaçlarının karşılanabileceği özel bir yönetim modeli geliştirdik. Çocukların ve ailelerin güvenli bir şekilde vakit geçireceği alanlar inşa edildi. Ailelerimiz huzur içinde bu projede yaşamlarını sürdürebilecek” değerlendirmesinde bulundu.

Kerem Nükte Gayrimenkul’un yeni projelerine ilişkin de bilgi veren Baykal, “+1 Nükte’deki başarımızı yeni projelerle taçlandıracağız. Konya’nın yanı sıra farklı şehirlerde yeni projeler için startımızı verdik. 3 yeni noktada toplamda 325 dairelik yeni projeler için hazırlıklarımız tamamlandı. Yakında yeni müjdelerle yatırımcılarımızın karşısına çıkacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.