Kayapark Sakura Evleri 17 Ocakta Satışa Çıkacak

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocakta Satışa Çıkacak

Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilecek Kayapark Sakura Evleri, kentsel dönüşüm alanında başka bir kurumun desteği olmadan yapılacak ilk konut projesi olacak.

A+A-

Başakşehir Belediyesi çok konuşulacak bir projeye imze atmaya hazırlanıyor. Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, yep yeni bir konut projesi başlıyor.

 “Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam” sloganıyla yapılması planlanan Kayapark Sakura Evleri’nde, 6 blokta toplam 445 konut inşa edilecek.

Proje alanında iki farklı tipte 267 tane 2 oda 1 salon ve 178 tane 3 oda 1 salon konutlar ön talep fırsatı ve maliyetine yakın ücretlere satılacak.

17 bin 420 metrekarelik bölgede hayata geçirimesi planlanan kentsel dönüşüm projesi, Avrupa’nın en büyük sağlık alanlarından biri olarak bilinen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayapark Millet Bahçesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na komşu oluyor.

Şehrin her alanına ulaşım kolaylığı sunacak olan Kayapark Sakura Evleri projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantısı, İstanbul Havalimanı’na yakınlığı şehrin her bölgesine lokasyon avantajı da sunuyor olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.