Kartal‘ın Yükselen Projesi: ASF Kule

Kartal‘ın Yükselen Projesi: ASF Kule

İstanbul Anadolu Yakası E-5 Karayolunda, merkezi konumda yer alan ASF Kule projesi, 55.000 m2 inşaat alanı ile modern bir ofis merkezi olmayı hedefliyor.

A+A-

Kullanılan sistemlerin uygulama alanı 11.000 m2 olan Kartal’da yükselen, 22 kattan oluşan,  konut, ofis, çarşı olarak planlanan projenin 2023 yılı bitimine kadar tamamlanması planlanıyor. Taşçılar Madencilik Turizm ve Yapı Sanayi firmasının uygulayıcılığını üstlendiği, kullanıcı konforunu ve yenilikçiliği ön planda tutmayı hedefleyen ASF Kule’de, Çuhadaroğlu ‘na ait, mimari tasarımda yaratıcılığıyla ve projeye özgü çözümleri ile interal markalı MN60 Cephe Sistemleri kullanılıyor.

Kartal's Rising Project; ASF Kule

The ASF Kule project, located centrally on the E-5 Highway on the Anatolian Side of Istanbul, aims to become a modern office center with a construction area of ​​55,000 m2. The project, which is planned to be a residence, office and market, consisting of 22 floors and rising in Kartal, which has an application area of ​​​​11.000 m2 of the systems used, is planned to be completed by the end of 2023. In ASF Kule, which Taşçılar Madencilik Turizm ve Yapı Sanayi firm undertakes to implement and which aims to prioritize user comfort and innovation, the MN60 Facade Systems belonging to Çuhadaroğlu, which are interal branded, are used with their creativity in architectural design and project-specific solutions.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.