Kalyon İnşaat'tan 300 Milyon Euro'luk Yeni Proje

Kalyon İnşaat'tan 300 Milyon Euro'luk Yeni Proje

Nevbahar Üsküdar projesi ile konut sektörüne giren Kalyon İnşaat İstanbul havalimanı yakınında konut, öğrenci evi, sağlık, eğitim ve eğlence tesislerinin yer alacağı karma bir proje yapacak. Projenin 2021 yılında başlaması planlanıyor.

A+A-

Geçen yıl Üsküdar’da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesiyle konut sektörüne giren Kalyon İnşaat, konut sektöründe yeni bir projeye başlayacağını açıkladı. Kalyon İnşaat’ın gayrimenkul alanında bir diğer yatırımı ise yeni havalimanı bölgesinde yapılacak.

Beykoz’da hayata geçirmeyi planladıkları yeni projeleri hakkında bilgi paylaşan Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “70 bin metrekarelik alanda yapılacak projemiz konut, öğrenci evi ve sağlık tesislerinin yer alacağı yeni karma proje olacak. 5-6 katlı binaların olacağı bu projemiz pandemi sonrası oluşan yeni konsepte uygun olarak tasarlanacak. Geliştirmeye başladığımız bu projemizi 2021 yılının başında satışa sunmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ayrıca İstanbul’da yeni havalimanı bölgesinde eğlence ve eğitim üzerine bir proje üzerine çalıştıklarını vurgulayan Kalyoncu, “Bu projeler için 300 milyon avroluk bir yatırım planladık. 3 yıl boyunca bu projeler üzerinde çalışacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.