Kahramanmaraş Büyükşehir'den 46 Milyon TL'lik İnşaat İhalesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 46 Milyon TL'lik İnşaat İhalesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi'nde taşınmaz avan projeye göre kat karşılığı inşaat yapımı işi ihale ediliyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak..

A+A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi'nde taşınmaz avan projeye göre kat karşılığı inşaat yapımı ihale ediyor. Muhammen bedeli 46 milyon TL olarak belirlenen ihale, 4 Temmuz'da yapılacak.

TAŞINMAZ AVAN PROJEYE GÖRE KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIMI İHALE EDİLECEKTİR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca aşağıda adı ve nitelikleri ile ihale bilgileri belirtilen taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile avan projeye göre kat karşılığı inşaat yapımı ihalesine çıkarılmıştır.

İLİ              :  Kahramanmaraş

İLÇESİ              :  Onikişubat

MAHALLESİ-KÖYÜ      :  Fatih

ADA/PARSEL NO    :  6235 ada 7, 8, 9 ve 10 parsellerden imar uygulaması sonrasında oluşacak şartname eki krokideki A imar adası ve B imar adası.

YÜZÖLÇÜMÜ        :  A İmar Adası 15.036,06 m² ve B İmar Adası 1.147,22 m²

CİNSİ            :  Arsa

İHALE USULÜ     :  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi gereği Kapalı Teklif Usulü.

MUHAMMEN BEDELİ       :  46.000.000,00 TL (Kırkaltımiyontürklirasısıfırkuruş)

GEÇİCİ TEMİNAT        :  1.380.000,00 TL

                                                  (Birmilyonüçyüzseksenbintürklirasısıfırkuruş)

İHALE TARİH VE SAATİ   :  04/07/2017 Salı günü saat 14:30

İŞİN ADI                               :  Saçaklızade Rezerv Yapı Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi

Mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait olan ve yukarıda tapu kayıt bilgileri yazılı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Encümeninin 13/06/2017 tarihli ve 2017/441 nolu kararına istinaden taşınmazın;

1 - Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Fatih Mahallesi, Saçaklızade Rezerv Yapı Alanında şartname eki Krokide Koordinatları Gösterilen A İmar Adası 15.036,06 m² ve B İmar Adası 1.147,22 m² alana sahip taşınmaz arsalardan A İmar Adasındaki arsa üzerine IV. Sınıf C Grubu Yapı Sınıfı 39.042 m² toplam inşaat alanında 9 Blok, 296 adet bağımsız konut ve III. Sınıf A Grubu Yapı Sınıfı 820 m² toplam inşaat alanında 1 adet İşyeri ile mimari projede belirtilen tüm ortak alanlarından oluşacak; B İmar Adasındaki arsa üzerine III. Sınıf B Grubu Yapı Sınıfı 1.736 m² toplam inşaat alanında 1 adet İşyeri ile mimari projede belirtilen tüm ortak alanlarından oluşacak arsada, Kat Karşılığı bina yaptırılması işi.

2 - Yukarıda kat karşılığı ihalesine çıkılacak yapılardan, A İmar Adasındaki; 1., 2. ve 3. Bloklardaki Bağımsız Bölümlerin tamamı ile 4. Bloktaki 5, 7, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Nolu Bağımsız Bölümlere ilaveten 2.424,00 TL (İkibindörtyüzyirmidörttürklirasısıfırkuruş) nakit paranın üzerinden teklif verilecek ve artırım yapılacaktır. Artırımlar nakit TL (Türk Lirası) üzerinden yapılacak olup, idare lehine en fazla artış veren istekli ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanacaktır.

3 - İmar durumunda meydana gelebilecek iyileşmenin sözleşme oranında İdaremize yansıtılması,

4 - İşe ait zemin etüdü ve uygulama projelerinin hazırlanması, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli her türlü izin ve onayın (yapı ruhsatı, yapı kullanım izni, … vb) alınması, onay gereği yapılacak imalatlar ile konuya ilişkin her türlü masrafın yüklenicisince karşılanması,

5 - Paylaşım dışı kalan yer ve alanların tapuda ortak alan olarak gösterilmesi.

Asgari şartlarıyla kat karşılığı inşaat yapılması işidir.

I. İhale dökümanı ve tüm ekleri mesai saatleri içerisinde İsmetpaşa Mah. Azerbaycan Bulv. No: 25 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresinde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Satın Alma Biriminde görülüp 04/07/2017 Salı günü saat 14:00’e kadar temin edilebilecektir. İrtibat için: Tel: 0 344 228 46 00 (1718)

II. İhale, yukarıda belirtilen gün ve saatte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmet binası Encümen Toplantı Salonunda toplanacak olan ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır.

III. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için, ihale şartnamesinin 4. maddesine göre hazırlayacakları tekliflerini aynı şartnamenin 6. maddesi doğrultusunda yukarıda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Satın Alma Birimine imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

IV. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için detayları şartnamesinde belirtilen aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında dış zarf ile birlikte sunmaları gerekmektedir.

a) Türkiye’de tebligat için adres beyanı, telefon, faks numarası, elektronik posta adresi vb. bilgileri gösteren, şartname eki (Ek: 2) örneğe uygun İletişim Bilgi Formu,

b) Kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili meslek odası belgesi,

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren ve ihale tarihi itibariyle geçerliliği devam eden noter tasdikli İmza Beyannamesi veya İmza Sirkülerinin aslı ya da aslının İdareye ibraz edilmesi şartıyla İdarece onaylanmış sureti,

d) İstekli adına vekâlet edilmesi halinde, istekli adına teklifte bulunacak vekilin ihale tarihi itibariyle geçerliliği devam eden noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesinin aslı veya aslının İdareye ibraz edilmesi şartıyla İdarece onaylanmış sureti,

e) Şartname eki (Ek: 3) örneğe uygun Geçici Teminat Mektubu veya geçici teminat bedelinin yatırıldığına dair banka dekontu,

f) İsteklilerin ortak girişim oluşturması halinde şartname eki (Ek: 8) örneğe uygun Ortak Girişim Beyannamesi

g) İlk ilan tarihinden sonra alınmış Muhammen bedelin % 40’ından az olmamak üzere kullanılmamış nakit kredisini veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini ya da serbest mevduatını gösterir yerli veya yabancı bankalardan alınacak banka referans mektubu şartname eki (Ek-7) örneğe uygun veya İdarece aslı görülmüş sureti. (Banka referans mektuplarının ihaleyi yapan İdare adına, ihalenin ilk ilanından sonra -ilk ilan günü dahil-düzenlenmiş olması gerekmektedir.)

h) Muhammen bedelin % 50'sinden az olmamak üzere; tek bir sözleşmeye ait son 10 yıl içerisinde bina inşaat işlerine ait 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu veya 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında alınmış 'İş Deneyim Belgesi' veya son 5 yıl içerisinde tek bir sözleşmeye ait ilgili Belediyeden alınmış isteklinin müteahhit olduğunu gösterir Yapı Kullanma İzin Belgesi aslı ya da noter tasdikli sureti. (Her türlü İş Merkezi, Konut ve Ticaret Merkezi yapım işi Benzer işler olarak kabul edilecektir.)

ı) İhalenin ilk ilan tarihi itibariyle, İlgili Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairesinden alınmış, Prim ve Vergi borcu bulunmadığına dair belgenin aslı ya da noter tasdikli sureti veya aslının İdareye ibraz edilmesi şartıyla İdarece tasdikli sureti

i) İhalelere katılmaktan yasaklı olunmadığına dair, şartname eki (Ek: 4) örneğine uygun İhalelerden Yasaklılık Durum Formu,

j) İhale dokümanının satın alındığına dair 500,00 TL tutarında makbuz,

k) İhale konusu taşınmazların yerinde görüldüğüne dair, şartname eki (Ek: 5) örneğine uygun Yer Görme Formu,

l) Şartnamenin 4. maddesine göre hazırlanmış, şartname eki örneğe uygun teklif mektubu (Ek-1) ve pay-puan cetvelini içeren iç zarf

Ortak girişimlerde her bir ortak ayrı ayrı (b), (c), (d), (ı) ve (i) bentlerindeki belgeleri temin etmekle mükelleftir.

Yukarıda sayılan belgeler dış zarfın içerisine konulduktan sonra zarf kapatılıp üzerine isteklinin adı ve soyadı, ticaret unvanı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılarak en geç ihale tarih ve saatine kadar ihale komisyonu başkanlığına verilmek zorundadır.

Artırım teklifleri; teklif mektubuyla yapılan ilk teklif de dahil olmak üzere, ihalenin tüm aşamalarında, nakit para olarak yapılır. Ancak teklif edilen nakit para toplamı bağımsız bölüme tekabül ediyorsa, idarenin uygun görmesi şartıyla istekli bağımsız bölüm teklif edebilir.

V. Nakit geçici teminat ile ihale dokümanı satın alınma tutarının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Veznesine işin adının açıkça yazılması suretiyle yatırılması gerekmektedir.

VI. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

VII. İdare gerekçesini göstermek kaydıyla ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.