İZTASYON Projesinin Lansmanı Yapıldı

İZTASYON Projesinin Lansmanı Yapıldı

İzmir Konak Belediyesi, Mimarlar Odası ve İzmir Serbest Mimarlar Derneğinin ortak girişimiyle başlayan İZTASYON projesinin lansmanı, geçtiğimiz hafta Bien Seramik Firmasının katkılarıyla İzmir Renaissance Otel’de yapıldı.

A+A-

İzmir’in en eski tren istasyonu hangarlarından olan ve Konak Belediyesi’nin kontrolündeki binada, daha önce aynı yerde restorasyon çalışması yapmış Mimar Tamer Pakben’in de muaffakatnamesi çerçevesinde Koruma kurulunun da onayı alınarak, İzmir Serbest Mimarlar Derneği ve Mimarlar Odası tarafından bir Mimarlık Kent Etkinlikleri Merkezi oluşturulması ile ilgili projede son aşamaya gelindi.
Bu kapsamda projenin lansmanı ve üyelerinin de yeni yılda biraraya gelmeleri amacıyla İzmir Serbest Mimarlar Derneğinin (İSMD) düzenlediği akşam yemeğine Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Dülger, Kentsel Tasarım Müdürü Selin Zağpus Yiğitoğlu, İzmir Mimarlar Odası Balkanı İlker Kahraman, İstanbul SMD Başkanı Durmuş Dilekçi, Türk SMD Başkanı Ali Osman Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Güneş Gökçek ve İzmir SMD Başkanı Tamer Aksüt ve üyeler katıldılar.

 

 Organizasyonun sponsorluğunu da Bien Seramik Firması üstlendi. Bien Seramik’i temsilen toplantıya Marka ve İletişim Müdürü Ali Naci Ülkü, Bien Banyo Pazarlama Müdürü Cem Güvengiriş, Pazarlama Uzmanı Büşra Karayel, İş Geliştirme ve Proje Müdürü Hakan Alpar, İş Geliştirme ve Proje Yöneticileri Asiye Karataş Erkul ve Buket Karayazıcı katıldılar.
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un tanıtımını yaptığı  projenin bu yılın sonuna doğru tamamlanması ve 29 Ekim’de binanın açılışının yapılması bekleniyor. Söz konusu proje ortak bir çalışma sonucu oluştu ve Mimar olarak Mert Uslu, Seçil Şavklı, Melis Varkal, Öznur Çakır SMD üyesi olarak Mimarlık son sınıf talebelerinin de katılımıyla oluşturdukları ekip tasarımı gerçekleştirdi. Projenin görselleri de İzmir SMD’ye son katılan üyelerden Mete Keskin tarafından yapıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.