İzmir'in Kooperatif Modelli İlk Gökdelen Projesi: Voyage İzmir!

İzmir'in Kooperatif Modelli İlk Gökdelen Projesi: Voyage İzmir!

Ofis ve Daire Getirili Arsa Yatırım Projesi Voyage İzmir, yeni kent merkezinde yükselecek. İzmir'de kooperatif modeliyle hayata geçirilen Voyage İzmir projesinde yatırımcılar 1 milyon 907 bin liradan başlayan fiyatlarla daire ve ofis sahibi olabilecek.

A+A-

Arsa payı satın alarak bağımsız bölüm sahibi olma modeli hızla büyürken İzmir yeni kent merkezinde bu modelin ilk örneği Voyage İzmir projesi ile hayata geçiriliyor. 

Bayraklı Yeni Kent Merkezi'nde 15.643 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek Voyage İzmir projesinde arsa hissedarı olarak uygun fiyata daire veya ofis sahibi olmak mümkün olacak. 

'Ofis ve Daire Getirili Arsa Yatırım Projesi' olarak tanıtılan Voyage İzmir projesinde arsa hissesi alanlar, hissesinin karşılığı olarak proje tamamlandığında daire veya ofis sahibi olacak. 

voyage-izmir-projesi.png

İŞ VE YAŞAM BİRARADA

Ofis, AVM ve Rezidans olarak hayata geçirilecek olan Voyage İzmir projesinde iş ve yaşam alanları yer alacak. Sosyal yaşamdaki farklı beklentileri tümüyle önemseyip karşılayacak olan Voyage İzmir’de;
Yüzme havuzları, fitness, pilates ve yoga salonları, çocuk oyun alanları, workstation, sauna ve buhar odaları , lobi ve dinlenme bölümleri, 24 saat kamera güvenlik sistemi, 7/24 güvenlik, kapalı otopark, resepsiyon hizmeti ve toplantı-seminer odaları olacak.

İNŞAAT 36 AYDA BİTECEK

Güçbirliği Gayrimenkul İşletme Kooperatifi'ne üye olanlar 1+0, 1+1 ve 2+1 daire veya ofis sahibi olabilecek. Proje ruhsat alındıktan sonra 36 ay içerisinde koperatif üyelerine teslim edilecek. Ofis ve dairelerin teslimleri kura çekilişi ile belirlenecek. Kooperatif üyeliği sınırlı sayıda olacak. Üyelik bedelinin tamamını belirtilen tarihlerde ödemeyen yatırımcılara ödedikleri peşinat miktarı aynen teslim edilecek.

VOYEGE İZMİR FİYATLARI

Voyage İzmir'de ofis ve daire fiyatları 59 bin dolardan başlıyor.

1+0 stüdyo daire ve ofisler 59 bin dolar (1 milyon 907 bin TL)

1+1 daire ve ofisler 77 bin dolar (2 milyon 489 bin TL)

2+1 daire ve ofisler 105 bin dolardan (3 milyon 394 bin TL) satışa sunuluyor.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR

Kooperatiften daire ve ofis hissesi alan yatırımcılar arsanın ortağı oluyor. Arsadan aldıkları hisse oranında daire sahibi olabiliyor. Arsa hisselerinin kooperatif aracılığıyla satışının tamamlanmasının ardından kooperatif arsayı kat karşılığı olarak bir müteahhit firmaya verecek. Müteahhit firma inşaatı tamamladıktan sonra kooperatif üyeleri kendi dairelerini teslim alacak. 

İLETİŞİM

0232 332 20 00

@voyageizmir | Linktree

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.