İzmir'de Yeni Başlayacak Konut Projeleri

İzmir'de Yeni Başlayacak Konut Projeleri

Türkiye'de konut satışlarında 3. sırada yer alan İzmir'de yeni projeler üretilmeye devam ediyor. Temmuz ayında 6 bin 322 konutun satıldığı İzmir'de 4 yeni proje satışa çıkmaya hazırlanıyor.

A+A-

Türkiye'de Temmuz 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %6,9 oranında artarak ve toplam satışlar 123 bin 878'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,1 pay ve 6 bin 322 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı. Temmuz 2018'de İzmir'de gerçekleşen 6 bin 322 adetlik konut satışında 769 adet konut satışı ile Buca lider oldu. Buca'yı takip eden ilçeler ise 600 konut satışı ile Karşıyaka, 513 konut satışı ile Karabağlar ve 494 konut satışı ile Torbalı oldu.

İşte İzmir'de yeni başlayacak konut projeleri listesi

​Ataşehir Modern İzmir projesi

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Ataşehir Modern yakında satışa çıkacak. 63 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek proje ön talep topluyor. Ataşehir Modern İzmir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri tasarlanıyor. Proje Çiğli Ataşehir'de kent hastanesi'nin karşısında yükselecek.

Tan Urla

500 daireden oluşacak olan Tan Urla projesinde daireler 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. İzmir'in Urla ilçesinde yer alacak olan Tan Urla projesinde açık hava alışveriş merkezi, otel, klüp içinde hizmet verecek spor alanları, kapalı ve açık yüzme havuzu, koşu parkuru, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve 20 dönüm koru bulunacak.

Kuzeyşehir 2. Etap Projesi

Kuzeyşehir projesinin yer aldığı Menemen bölgesinde 2.500 konut yapmayı planlayan Yücesoy Mühendislik projenin 2. etabına bu yıl içerisinde başlayacak. Kuzeyşehir 1. etapta teslim aşamasına gelen Yücesoy, 2 etapta 700 konut inşa edecek. 

Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi

Karma konsepte sahip olacak olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesinde konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinin yer alması öngörülüyor. 47 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile yükselecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.