İzmir’de Görüntülü Görüşmeyle İlk Ev Satışı!

İzmir’de Görüntülü Görüşmeyle İlk Ev Satışı!

Pandemi ile beraber gayrimenkul sektörü de dijitalleşti. İzmir'de bir ilke imza atan Ataseven Group görüntülü etkileşim platformu 11Sight ile ilk ev satışını gerçekleştirdi.

A+A-

Ataseven Group, Atakent Panorama İzmir ve Atakent Didim Projesi’nde 11Sight’ın görüntülü görüşme yöntemiyle ilk ev satışını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdi. 11Sight görüntülü görüşme yöntemini çok kullanışlı ve verimli bulan Ataseven Group, Şubat ayında lansmana çıktığı Atakent Didim Projesi’nde de özellikle yurt dışından ülkemize gelemeyen Türk ve yabancı yatırımcılara ev satmaya devam etti.  Evden çalışma süresince ev gösterimlerini mümkün kılmak, görüşmelerin verimini artırmak ve müşterilerle fiziksel ortamda olabildiğince az bir araya gelmek için Ataseven Group, web sitelerine 11Sight butonunu entegre etmelerinden birkaç hafta sonra ilk online satışlarını gerçekleştirdi. Ataseven Group, dijitalleşmenin diğer bir adımı olarak online grup görüşmeleriyle de farklı konumda olan potansiyel müşteriler ile bir araya geliyor. Ataseven Group gayrimenkul projelerinin satış müdürü Turgay Seyhan “30 Mayıs kapanmalarıyla birlikte satış ekibimiz de evden çalışmaya başladı. Satış ekibimizin istihdamına ara vermeden günde ortalama 2 görüntülü görüşme ile hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.

atakentpanorama.jpg

Seyhan, 11Sight görüntülü görüşme gibi profesyonel hizmetler ile gayrimenkul projelerimiz pandemi koşullarına ayak uydurdu ve hatta pandemi olmadan önceki dönem gibi işlerinin yoğun olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.