İzmir Yeni Kent Merkezi'ne 60 Katlı Gökdelen Projesi Geliyor

İzmir Yeni Kent Merkezi'ne 60 Katlı Gökdelen Projesi Geliyor

Azerbaycan’ın başkentinde Port Bakü Projesi ile dikkat çeken İlk İnşaat, İzmir’in Konak İlçesi’nde Vakıfbank’a ait arazide Kaf Teknik Yapı ile birlikte 60 katlı gökdelen inşa edecek.

A+A-

Konak Belediyesi’nden inşaat ruhsatı vizesi alan şirketlerin projesinde ofis, ticari ve mesken nitelikli olmak üzere toplam 672 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

İlk İnşaat AŞ, Kaf Teknik Yapı A.Ş ile ortaklık kurarak Konak İlçesi sınırlarında bulunan Vakıf Bankası’na ait araziyi kat karşılığı anlaştı. Bölgede 60 katlı gökdelen yapacak olan ortak girişim Mersinli Mahallesi'nde İzmir Alsancak Liman Arkası - Salhane bölgesinde kuleyi inşa edecek.

Toplam 17 bin 703,70 m² arsa alanlı parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeline çalışma yapılacak. İşadamı Arif Yeşiltepe’nin sahibi olduğu İlk İnşaat ile Davut Gedikli ve Kamil Arsalan’ın ortak olduğu Kaf Teknik İş Yapı projeye kısa süre içinde başlamayı planlıyor.

Konak Belediyesi’nden ruhsat alan şirketler bölgede ofis, ticari ve mesken nitelikli olmak üzere toplam 672 adet bağımsız bölümden oluşan karma kullanımlı projeyi hayata geçirecek. Projenin içinde; konut, alışveriş merkezi, otel ve sağlık alanları da yer alacak.

Egedesonsöz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.